Τεχνολογια - Επιστημη

TikTok: Μπαίνει νέα λειτουργία για τους «εθισμένους»

Ποια είναι η καινούργια δυνατότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TikTok
TikTok: Μπαίνει νέα λειτουργία για τους «εθισμένους»

Το TikTok λανσάρει μία νέα λειτουργία για όσους περνούν πολλές ώρες στην εφαρμογή - «Κόφτης» χρήσης.

Μία νέα ρύθμιση για όλους εκείνους που κολλάνε μπροστά στην οθόνη του κινητού τους, φέρνει στην πλατφόρμα του το Tik Tok. Η δημοφιλής εφαρμογή που είναι νούμερο ένα παγκοσμίως, συχνά μπορεί να προκαλέσει εθισμό στους χρήστες της λόγω της ταχύτητας και του πλήθους των βίντεο που φιλοξενεί.

Για αυτόν τον λόγο, με μια νέα λειτουργία της εφαρμογής, οι χρήστες του θα μπορούν να ελέγχουν τον χρόνο παραμονής τους στο TikTok.

Η νέα ρύθμιση έρχεται μέσα από την αναβάθμιση της εφαρμογής και επιτρέπεται πλέον στους χρήστες να ορίζουν διαλείμματα μόλις συμπληρωθεί το επιλεγμένο ημερήσιο όριο συνεχόμενης χρήσης. Βάσει όσων ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με τον Guardian, οι νέες ρυθμίσεις χρόνου παραμονής στην οθόνη, αναμένεται να λανσαριστούν άμεσα.

Ένας νέος πίνακας ελέγχου θα παρέχει επιπλέον σχόλια στους χρήστες του TikTok σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνουν στην εφαρμογή, πόσο συχνά την ανοίγουν – αλλά και μια ανάλυση της ημερήσιας και νυχτερινής χρήσης που κάνουν.

Σημειώνεται ότι τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ισχυρό κίνητρο να προσφέρουν τα δικά τους στοιχεία ελέγχου χρόνου οθόνης, ώστε οι χρήστες να μην κάνουν χρήση της γνωστότερης ενεργοποίησης των αυστηρότερων ελέγχων που είναι ενσωματωμένοι τόσο στις πλατφόρμες των smartphone iOS, όσο και σε Android.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ