Τεχνολογια - Επιστημη

Netflix: Στην αγορά τα πρώτα video games για smartphones

«Stranger Things: 1984», «Shooting Hoops» μεταξύ των τίτλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix Games: Πρεμιέρα αύριο σε όλο τον κόσμο σε συσκευές Android
Netflix © John-Mark Smith/Getty Images/Ideal Image

Την κυκλοφορία των πρώτων video games για smartphones ξεκίνησε το Netflix καθώς αναζητά τρόπους για να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές.

Την κυκλοφορία των πρώτων video games για smartphones ξεκίνησε το Netflix την Τρίτη, δεδομένου ότι ο κολοσσός του streaming αναζητά τρόπους για να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού από άλλες πλατφόρμες. 

Οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να παίξουν πέντε διαφορετικά παιχνίδια στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των «Stranger Things: 1984», «Stranger Things 3: The Game», «Shooting Hoops», «Card Blast» και «Teeter Up». Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πρώτα στις συσκευές με Android και αργότερα θα είναι διαθέσιμα στο iOS της Apple.

Όπως επισημαίνει το CNBC, το Netflix κινείται σε μια κατεύθυνση πέρα ​​από τις παραδοσιακά πακέτα ταινιών και σειρών σε μια προσπάθεια να τραβήξει ακόμη περισσότερο την προσοχή των χρηστών προσθέτοντας αξία στην υπηρεσία. 

Τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στις συνδρομές Netflix και δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής. Η Netflix ξεκαθαρίζει ότι η ενότητα Netflix Games δεν θα είναι διαθέσιμη για τα παιδικά προφίλ που ενδεχομένως έχουν δημιουργήσει οι γονείς. Υπόσχεται ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την σπουδαία εμπειρία gaming που ετοιμάζει για τους εκατομμύρια συνδρομητές της παγκοσμίως.

«Ίσως κάποια μέρα να δούμε ένα παιχνίδι που θα δημιουργήσει μια ταινία ή μια σειρά», δήλωσε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ο Greg Peters, επικεφαλής λειτουργιών και διευθυντής προϊόντων του Netflix. «Αυτό θα ήταν ένα καταπληκτικό μέρος για να φτάσετε, για να δείτε πραγματικά την πλούσια αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των διαφορετικών μορφών ψυχαγωγίας.»

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ