Τεχνολογια - Επιστημη

Μήπως ζηλεύεις το vívofit jr. 3 του παιδιού σου με τον Iron man;

Είπαμε #giveagarmin, όχι κράτα το για σένα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρία παιδιά με αθλητικά ρούχα

#giveagarmin, κάνε δώρο για τα Χριστούγεννα στο παιδί/ ανήψι/ βαφτιστήρι σου ένα Garmin vívofit jr. 3 για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Όπως κάθε χρόνο πλησιάζουν οι μέρες που αρχίζεις να αναζητάς τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου. Σε περίπτωση που προβληματίζεσαι τι δώρο να κάνεις στο παιδί ή το βαφτιστήρι σου, μιας και έχει ήδη περίπου 100 χιλιάδες παιχνίδια και ρούχα, μια ωραία ιδέα θα ήταν να του πάρεις το vívofit jr. 3 της Garmin.

Ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών, το vívofit jr. 3 είναι ένα activity tracker και ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Έχει έγχρωμη οθόνη, ιδιαίτερα σχέδια, έντονα χρώματα και τρομερές λειτουργίες. Είναι ανθεκτικό (παιδιά είναι αυτά), κατάλληλο για κολύμβηση και διαθέτει μπαταρία με αυτονομία μέχρι 1 χρόνο, που μετά μπορείς να αντικαταστήσεις μόνος σου.

Πρωταγωνιστές μπορούν να είναι οι ήρωες Avengers της ©Marvel
Πρωταγωνιστές μπορούν να είναι οι ήρωες Avengers της ©Marvel

Λειτουργεί ως κανονικό ρολόι εμφανίζοντας την ώρα και την ημερομηνία, έχει χρονόμετρα και ξυπνητήρια και μετράει τα καθημερινά βήματα όπως το smartwatch του μπαμπά και της μαμάς. Καταγράφει τον ύπνο και τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας που πρέπει να κάνουν τα παιδιά για να παραμένουν υγιή. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα σχέδια Πριγκίπισσες της ©Disney ή ©Marvel Avengers, όποιο θα αρέσει περισσότερο στο παιδάκι, και συνοδεύεται από εφαρμογή στο ίδιο θέμα.

Ή ίσως το παιδί σου προτιμά τις αγαπημένες Πριγκίπισσες της ©Disney
Ή ίσως το παιδί σου προτιμά τις αγαπημένες πριγκίπισσες της ©Disney

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή στο smartphone τους για να παρακολουθήσουν τα βήματα, τον ύπνο και τα λεπτά δραστηριότητας, να διαχειριστούν και να ορίσουν εργασίες, να βάλουν χρονόμετρα και ξυπνητήρια, ακόμα και να δώσουν ανταμοιβές για να ενισχύσουν την καλή συμπεριφορά με θετικό τρόπο. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν εξερευνώντας διαφορετικές περιπέτειες στην εφαρμογή και παίζοντας σύντομα παιχνίδια, εφόσον συμπληρώσουν 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας. Μπορούν ακόμα να δουν αστεία γεγονότα αλλά και ασκήσεις.

Αγοράκι παίζει με μπάλα μπάσκετ σε εξωτερικό χώρο

Ξέρω ότι θα ζηλέψεις τόσο που θα μπεις στον πειρασμό να το κρατήσεις. Άφησέ το κάτω από το δέντρο να το βρει το παιδί και για σένα θα βρούμε άλλο Garmin.

Special Tip: Είναι διαθέσιμο online επομένως δεν χρειάζεται να αγχωθείς αν τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά. Ειδικά οι νονοί είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσουν αφού είναι τέλεια επιλογή για τα βαφτιστήρια. Έχει τον αγαπημένο τους ήρωα, δεν κινδυνεύεις να τους είναι μικρό ή μεγάλο και να χρειάζεται αλλαγή και οι γονείς θα σε ευγνωμονούν γιατί είναι και πρακτικό και παιχνιδιάρικο χωρίς να πιάνει πολύ χώρο στο παιδικό δωμάτιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ