Τεχνολογια - Επιστημη

Οδηγός Zoom: Μάθε την πλατφόρμα σε 10 λεπτά

Η υπηρεσία τηλε-συσκέψεων που άλλαξε τα δεδομένα σε ένα χρηστικό tutorial από τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο

tzamarelos-gerasimos.jpg
Γεράσιμος Τζαμαρέλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zoom Masterclass από τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο

Τι είναι η εφαρμογή Ζoom, πώς λειτουργεί και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε: Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος εξηγεί σε ένα tutorial videο.

Όχι με έναν, ούτε δύο αλλά μέχρι και 100 άτομα ταυτόχρονα, μπορούμε πλέον να συνεργαστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις ή ακόμα και να εκπαιδευτούμε. Το zoom είναι αναγκαίο καλό για όλες τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να δηλώνουν παρών.

Δωρεάν ή επί πληρωμή, μας παρέχονται  υπηρεσίες όπως webinar βίντεο, δωμάτια Zoom, δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης, χρήση διαδικτυακού πίνακα και chat και επιτρέπει απεριόριστες διαδικτυακές συναντήσεις, είτε για μαθήματα ενας προς έναν είτε για μεγαλύτερα group (ανάλογα και με το πακέτο σύνδεσης).

Για να χρησιμοποιήσει κάποιος την πλατφόρμα θα πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική του διεύθυνση και έναν κωδικό ή να συνδεθεί μέσω Google ή και Facebook. Με ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, εξαιρετική ποιότητα ήχου/εικόνας σε σχέση με άλλα εργαλεία (tools) για τηλε-εργασία ή τηλε-σύσκεψη. Screen share και σχόλια επίσης είναι διαθέσιμα στον εκάστοτε χρήστη, κάτι που κάνει την εμπειρία μοναδική, ειδικά στα Webinars. Διαδραστικό, σύγχρονο και με επιλογή ακόμα Recording για να μην χάνει ο οποιοσδήποτε χρήστης το τι έχει πει.

Το Zoom πλέον έχει κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες νέους χρήστες κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι όταν χρησιμοποιούμε το οποιοδήποτε μέσω στο διαδύκτιο, καλό θα ήταν να διαβάζουμε και τους όρους χρήσης του! Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι στοιχεία μας είναι διαθέσιμα προς επεξεργασία.

Μέσα από το βίντεό μας, μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες του!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ