Τεχνολογια - Επιστημη

Εσύ θα εμπιστευόσουν την ερωτική σου ζωή στο Facebook Dating;

Το Facebook Dating με το Secret Crush έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του online dating

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
woman-3563720_1920.jpg

Το Facebook Dating είναι ήδη διαθέσιμο σε 19 χώρες και έρχεται να κλέψει την πρωτιά του online dating από το Tinder

Εμπιστευόμαστε στο Facebook προσωπικές μας πληροφορίες, ιδιωτικές μας συζητήσεις και φωτογραφίες μας σχεδόν κάθε μέρα, οπότε γιατί να μην του εμπιστευτούμε και την ερωτική μας ζωή; Κάτι τέτοιο θα πρέπει να σκέφτηκε και ο Mark Zuckerberg όταν αποφάσισε να δημιουργήσει τη νέα του εφαρμογή, το Facebook Dating.

Πρόκειται για μία εφαρμογή παρόμοια με το Facebook η οποία όμως ζητάει λιγότερες πληροφορίες και της οποίας ο σκοπός δεν είναι γενικά η κοινωνικοποίηση, αλλά να μας βοηθήσει να βρούμε το άλλο μας μισό. Με άλλα λόγια, είναι μία εφαρμογή που έρχεται να ανταγωνιστεί το ήδη υπάρχον και πετυχημένο στο online dating Tinder, οπότε γιατί κάποιος να την επιλέξει αντί αυτής που ήδη ξέρει και εμπιστεύεται;

Η απάντηση βρίσκεται σε μία λειτουργία εντός του Facebook Dating, η οποία ονομάζεται Secret Crush. Μέσω αυτής μπορούμε να επιλέγουμε μέχρι εννιά φίλους μας από το Facebook που μας ενδιαφέρουν ερωτικά, ακόμα και αν δεν έχουν την εφαρμογή Dating. Σε εκείνους θα πάει μία ειδοποίηση ότι κάποιος ενδιαφέρεται για αυτούς, χωρίς όμως να ξέρουν ποιος, έτσι ώστε να τους δελεάσουν να δημιουργήσουν αντίστοιχο προφίλ, να προσθέσουν τους εννιά φίλους που τους ενδιαφέρουν και να ανακαλύψουν αν υπάρχει αμοιβαιότητα, αφού σε αυτή την περίπτωση θα τους ανοίξει αυτόματα ένα chat στο Messenger.

secretcrushscreenshots.jpg
Secret Crush


Σε περίπτωση που το να εκμυστηρευτείς στο Facebook τα απόκρυφα της καρδιάς σου και του ερωτικού σου ενδιαφέροντος σου φαίνεται ενδιαφέρον, μη βιάζεσαι να κατεβάσεις τη νέα εφαρμογή, αφού δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και ακόμα δεν λειτουργεί ούτε στις ΗΠΑ. Ωστόσο, αν ο δρόμος σε βγάλει σε κάποια από τις 19 χώρες όπου είναι διαθέσιμη (Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Καναδάς, Κολομβία, Χιλή, Εκουαδόρ, Γουιάνα, Μεξικό, Παραγουάη, Περού, Λάος, Ουρουγουάη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ και Σουρινάμ) μπορείς να την δοκιμάσεις ελεύθερα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ