Τεχνολογια - Επιστημη

Bitmore Smartwatch SW400: το έξυπνο 2 σε 1 gadget που… δεν θα βγάζεις από το χέρι σου!

Με το νέο gadget της Info Quest Technologies όλα κυλούν ρολόι

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sw400_smartwatchlogo_1.png

Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, όμως και τα gadgets γίνονται ολοένα και πιο έξυπνα! Πάνε οι εποχές που ένα ρολόι ήταν απλώς… ένα ρολόι. Το ολοκαίνουριο Bitmore Smartwatch SW400 από την Info Quest Technologies αποτελεί ίσως το πιο τρανό παράδειγμα!

Πρόκειται για smartwatch έτσι… συνδέεται εύκολα με το Android smartphone σου, συγχρονίζει επαφές, μηνύματα και τα ραντεβού σου, για να «παίζεις» καθημερινά το πρόγραμμα στις… άκρες των δακτύλων σου!

Παίρνει κάρτα SIM. Ψάχνεις όμως το… κάτι παραπάνω; Τότε τοποθέτησε μία κάρτα SIM στο εσωτερικό του Bitmore Smartwatch SW400 και χρησιμοποίησε το ρολόι σου για επικοινωνία μέσω ανοικτής ακρόασης ή Bluetooth ακουστικού! Με ένα άγγιγμα μπορείς να απαντήσεις και να κάνεις κλήσεις, να δεις τη λίστα επαφών, το ιστορικό κλήσεων, να ενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι και να δεις όλα τα επόμενα ραντεβού σου! Διαθέτει άλλωστε φωτεινή, κυκλική οθόνη 1,2 ιντσών με ανάλυση 240x240 pixels, ενώ ξεχωρίζει για το μικρό του  βάρος και την άνεση που χαρίζει.  Μπορείς εύκολα να πας για τρέξιμο, βόλτα ακόμα και στη δουλειά, έχοντας όλες τις επαφές σου στον… καρπό, τα ραντεβού συγχρονισμένα – ακόμα και να δέχεσαι SMS από φίλους ή συνεργάτες όπου και αν βρίσκεσαι! Μία ματιά είναι αρκετή για να ενημερώνεσαι για κάθε τι, χωρίς να κουβαλάς κινητό ή tablet διαρκώς μαζί σου.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα δεδομένα σου. To SW400 συνδέεται αυτόματα με το Android κινητό σου και συγχρονίζει διαρκώς κάθε πληροφορία, για να μην χάνεις ποτέ – τίποτα.

Είναι fitness tracker.  Το Bitmore Smartwatch SW400 τα καταφέρνει το ίδιο καλά και ως fitness tracker, αφού ενσωματώνει αισθητήρες για τη μέτρηση βημάτων και τον έλεγχο του ύπνου, ενώ έχει εμβέλεια πάνω από 10 μέτρα, για να μπορείς να έχεις την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων όταν είσαι στο γραφείο, αλλά και την ξενοιασιά ότι όλα είναι «κοντά» σου, όταν πας γυμναστήριο, βόλτα ή απλά ξεκουράζεσαι!

Το εντυπωσιακό gadget διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 0.3MP για εκείνες τις λήψεις που πάντα ήθελες να έχεις… στο λεπτό, καθώς και ηχείο για να μιλάς σε κάθε εισερχόμενη κλήση αλλά και να ακούς μουσική από το MP3 player. Αν θες κάτι ακόμα πιο «δυνατό» όμως, σύνδεσέ το μέσω Bluetooth με τα ακουστικά σου, για στερεοφωνικό ήχο υψηλής πιστότητας! Αποθηκευτικός χώρος υπάρχει άπλετος, αφού διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD, ενώ η λειτουργία δόνησης θα σε ενημερώνει διακριτικά, χωρίς να συγκεντρώνεις πάνω σου αδιάκριτα βλέμματα!

Με τόση τεχνολογία όμως, τι… ενεργειακές αντοχές έχει; Μία ισχυρή μπαταρία λιθίου-πολυμερούς των 230mAh στο εσωτερικό του επιτρέπει την αδιάκοπη χρήση του για έως και 3 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πάντα πρόσβαση στα δεδομένα της δουλειάς, με ειδοποιήσεις για κάθε τι, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το Bitmore Smartwatch SW400 διατίθεται  και υποστηρίζεται στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies  και μπορείτε  να το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr.

you.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ