Τεχνολογια - Επιστημη

Το Instagram αλλάζει τον ιστότοπό του για κινητά

Σε μία προσπάθεια να κάνει πιο εύκολη τη χρήση σε όσους δεν διαθέτουν τη σχετική εφαρμογή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353589-733338.jpg

Πιο πολλές δυνατότητες θα προσφέρει στο εξής ο ιστότοπος για κινητά του Instagram, σε μια προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να κάνει τη χρήση του πιο εύκολη σε όσους δεν έχουν την εφαρμογή.

Άλλωστε, κάποιοι χρήστες εκφράζουν παράπονα για το γεγονός πως για διάφορους λόγους (πχ. ανεπαρκής χωρητικότητα) δεν μπορούν να την κατεβάσουν και να την έχουν στο κινητό τους.

Μέχρι στιγμής, ο ιστότοπος του Instagram προσέφερε βασικές λειτουργίες, όπως την δυνατότητα να κάνει κάποιος «like» σε μια φωτογραφία, να κάνει αναζήτηση, να ψάξει και να δει τις ειδοποιήσεις του. Τον Μάρτιο είχε προστεθεί και η πιο βασική λειτουργία που απουσίαζε, αυτή του διαμοιρασμού φωτογραφιών απευθείας από την εφαρμογή.

Εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε χθες στο TechCrunch: «Το Instagram.com για κινητά, είναι μια βελτιωμένη εμπειρία για κινητά τηλέφωνα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία με το Instagram, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το δίκτυο που χρησιμοποιούν».

Σημειώνεται πάντως πως ακόμα οι καινούριες δυνατότητες δεν έχουν περάσει στους desktop browsers.

Πηγή: TechCrunch, techblog.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ