Ταξιδια

Efcharisto Lipsi: Ολλανδή blogger εξυμνεί τους Λειψούς (εικόνες)

Και καλεί τους αναγνώστες της να τους επισκεφτούν φέτος το καλοκαίρι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Linda Van Andel στους Λειψούς
Η Linda Van Andel στους Λειψούς © instagram.com/lindaswholesomelife

«Efcharisto Lipsi». Ολλανδή travel blogger εξυμνεί τους Λειψούς. Και καλεί τους αναγνώστες της να τους επισκεφτούν φέτος το καλοκαίρι

Δυναμικά υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν ο Δήμος Λειψών με δύο στοχευμένες δράσεις προβολής για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε συνέχεια της στοχευμένης παρουσίασης του δήμου σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Ολλανδία διοργανώθηκε το διάστημα 4-6 Μαΐου 2019, η επίσκεψη της Ολλανδής blogger, Linda Van Andel, η οποία εκπροσωπεί το δημοφιλές blog lindaswholesomelife.nl με 12.000 μοναδικούς επισκέπτες που απευθύνεται στο νεανικό γυναικείο κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για ταξίδια, υγιεινή ζωή, οικολογία και εναλλακτικές προτάσεις ταξιδιών και διατροφής.

Η Linda Van Andel, αφού δημοσίευσε πλήθος φωτογραφιών στα social media από το νησί, στο τέλος έγραψε: Efcharisto Lipsi. Σας ευχαριστώ Λειψοί που είστε ένα τόσο όμορφο και μοναδικό νησί, με τα ονειρεμένα τοπία σου και την απίστευτη ελληνική φιλοξενία. Απλά δεν σε χόρταινα κι ελπίζω σύντονα να σε ξαναδώ. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι φρόντισαν να κάνουν υπέροχη τη διαμονή μου».

lipsi1.jpg

lipsi2.jpg

lipsi3.jpg

lipsi4.jpg

lipsi5.jpg

lipsi6.jpg

lipsi7.jpg

lipsi8.jpg

lipsi9.jpg

lipsi10.jpg

lipsi11.jpg

lipsi12.jpg

lipsi13.jpg

lipsi14.jpg

lipsi15.jpg

lipsi16.jpg

lipsi17.jpg

lipsi18.jpg

lipsi19.jpg

lipsi209.jpg

lipsi21.jpg

lipsi22.jpg

lipsi23.jpg

lipsi24.jpg

lipsi25.jpg

lipsi26.jpg

lipsi27.jpg

lipsi28.jpg

lipsi29.jpg

lipsi30.jpg

lipsi31.jpg

lipsi32.jpg

lipsi33.jpg

lipsi34.jpg

lipsi35.jpg

lipsi36.jpg

lipsi37.jpg

lipsi38.jpg

Ταυτόχρονα με τις δράσεις για το εξωτερικό, ξεκίνησε εντός της πρώτης εβδομάδας του Μαΐου, η καμπάνια του Δήμου σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό Αθηνών. Συγκεκριμένα 31 φωτεινά πλαίσια στους 17 σημαντικότερους σταθμούς θα «φιλοξενούν» για δύο εβδομάδες τις τέσσερις νέες μακέτες του Δήμου που εντυπωσιάσουν με το μοντέρνο εικαστικό, το νέο φωτογραφικό υλικό και το πρωτότυπο ή ανανεωμένο κείμενο τους. «Πρωταγωνιστές» της καμπάνιας θεωρούνται η σύνδεση με τις περιπέτειες του Οδυσσέα, οι δεκάδες παραλίες και τα μικρά νησάκια, τα τοπικά προϊόντα, η ποιότητα υπηρεσιών και ο εκλεκτός κόσμος που προτιμά τον προορισμό για τις διακοπές του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ