Πολεις

Street Mode 2019: Αυτά είναι τα 16 πρώτα ονόματα των live acts

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Σεπτεμβρίου

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
street_mode_cov.jpg
Street Mode Festival 2018 - Thessaloniki, Greece

Το Street Mode Festival επιστρέφει για 11η χρονιά στη Θεσσαλονίκη αυτόν τον Σεπτέμβριο με 75 live acts

Το Street Mode Festival κατέφθασε πριν 11 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και έβαλε στο επίκεντρο την street κουλτούρα σε όλες τις πτυχές της: μουσική, τέχνη, σπορ. Αυτό που το 2009 ήρθε να εκφράσει την υποκουλτούρα των πόλεων, μέσα από τέχνες, αθλήματα και ήχους, όπως το graffiti, το breakdance, το skateboarding, το parkour, η hip-hop, η punk rock, η heavy rock και η ska/reggae μουσική, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας, με χιλιάδες επισκέπτες ετησίως.

collage_street_mode.jpg

Πέρυσι, στα 10α γενέθλιά του, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή εκδοχή του, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως η ξεκάθαρα απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του καλοκαιριού, με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Συγκεκριμένα, στην διοργάνωση είδαμε 120 μουσικά acts, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβολές ντοκιμαντέρ, συνοδευόμενα φυσικά από τις όλες τις δράσεις της street κουλτούρας, για τις οποίες φημίζεται το Street Mode.

Φέτος, για την 11η  edition του το Φεστιβάλ θα βρεθεί για ένα τριήμερο, από τις 27 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Αποθήκη 8). Εκεί θα πραγματοποιηθούν 75 συνολικά live acts, με τα πρώτα 16 ονόματα που θα τα απαρτίσουν να έχουν μόλις ανακοινωθεί. Αυτά είναι: Ska-P, Dubioza Kolektiv, Che Sudaka, The Rumjacks, The Fuzztones, Pussy Riot, Gang of Four, Moscow Death Brigade, Subcarpati, Satanic Surfers, Dwarves, Warrior Soul, Algiers, Soulside, Nova Twins και Oferta Especial.

First 16 Artists Announcement - Street Mode Festival 2019

Περισσότερες Πληροφορίες
Προπώληση εισιτηρίων εδώΕπίσημη ιστοσελίδαFacebookInstagram

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ