Περιβαλλον

Ο Chef Γιώργος Τσούλης στην Πράσινη Εβδομάδα της ΕΕ 2021

Για μια πιο βιώσιμη, zero waste, οικολογική μέθοδο μαγειρικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Chef Γιώργος Τσούλης

O Chef Γιώργος Τσούλης θα συμμετάσχει φέτος στην «Πράσινη Εβδομάδα» της ΕΕ 2021 από την κουζίνα του στα #Tsoulomageiremata

O Chef Γιώργος Τσούλης θα συμμετάσχει φέτος στην «Πράσινη Εβδομάδα» της ΕΕ 2021, τη μεγαλύτερη ετήσια ευρωπαϊκή εκδήλωση για την περιβαλλοντική πολιτική, που φέτος επικεντρώνεται στη φιλοδοξία της ΕΕ για μηδενική ρύπανση. Την Τρίτη 1η Ιουνίου, θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί με όλη την Ευρώπη, συνδεδεμένος μέσα από την κουζίνα του στα #Tsoulomageiremata, το δικό του μήνυμα για μια πιο βιώσιμη, zero waste, οικολογική μέθοδο μαγειρικής.

O Chef Γιώργος Τσούλης στην «Πράσινη Εβδομάδα» της ΕΕ 2021

Μπορείτε να παρακολουθήσετε on line την Έναρξη της διάσκεψης για την «Πράσινη Εβδομάδα 2021» της ΕΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας, Virginijus Sinkevičius, στην οποία θα συμμετέχει σε ένα πάνελ ομιλητών μαζί με τους Phillip Lahm, Celia Sasic, Gatis Šļūka, Mandy Barker.

Από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε, να επικοινωνήσουμε και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να κάνουμε πραγματικότητα τη φιλοδοξία για μηδενική ρύπανση και περιβάλλον χωρίς τοξικά.

Συνδεθείτε και εσείς, παρακολουθήστε την εκδήλωση και ενημερωθείτε ΕΔΩ


Δείτε εδώ τα podcast #TsoulomageiremataONair με τον Γιώργο Τσούλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ