Περιβαλλον

Δείτε ζωντανά τη νέα γενιά Ασπροπάρηδων να μεγαλώνει (video)

Οι μεταναστευτικοί γύπες έφτασαν πριν λίγες μέρες στη Βουλγαρία, μετά από ένα μακρύ ταξίδι από την υποσαχάρια Αφρική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασπροπάρηδες

Το μοναδικό θέαμα των Ασπροπάρηδων θα προβάλλεται σε live streaming.

Ακόμα και τώρα που όλοι βρισκόμαστε στο σπίτι μας μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά τη ζωή των Ασπροπάρηδων, μέσω της μοναδικής στον κόσμο live streaming κάμερας που έχει τοποθετηθεί σε φωλιά του είδους.

Η κάμερα λειτουργεί από το 2012 και μέχρι στιγμής το ζευγάρι έχει αποκτήσει 12 μικρά!

Οι μεταναστευτικοί γύπες έφτασαν πριν λίγες μέρες στη Βουλγαρία, μετά από ένα μακρύ ταξίδι από την υποσαχάρια Αφρική, και είναι απασχολημένοι με την επισκευή της φωλιάς τους, οπότε μπορεί να λείπουν αρκετές ώρες.

Σύντομα όμως θα γεννήσουν τα αβγά τους και τότε σίγουρα θα υπάρχει μόνιμα ένας Ασπροπάρης στη σπηλιά της φωλιάς, καθώς θα έχει αναλάβει το δύσκολο καθήκον της επώασης.

Για να δείτε μια νέα γενιά Ασπροπάρηδων να μεγαλώνει, σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα http://www.lifeneophron.eu/ ενώ αν προτιμάτε να παρακολουθήσετε τρεις νεαρούς Ασπροπάρηδες να προετοιμάζονται για την απελευθέρωσή τους στη φύση, μπορείτε να συνδεθείτε με την κάμερα που έχει τοποθετηθεί στο ειδικό κλουβί προσαρμογής της Οργάνωσης Green Balkans Rescue And Rehabilitation Center.

Οι νεαροί Ασπροπάρηδες θα παραμείνουν στο κλουβί μέχρι τα μέσα Μαΐου, στη συνέχεια θα σημανθούν με δορυφορικούς πομπούς και θα απελευθερωθούν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ