- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ - Ένα φεστιβάλ για κάθε ηλικία αφιερωμένο στην ολυμπιακή χρονιά
Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε μοναδικό σημείο συνάντησης
ΚΠΙΣΝ: Olympic Festival Paris 2024 - Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης στο πλαίσιο Ολυμπιακών Αγώνων 2024.
Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), διοργανώνει το Olympic Festival Paris 2024.
Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.
ΚΠΙΣΝ: Olympic Festival Paris 2024
Μπορεί φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να χτυπά στη Γαλλία, όμως όλες και όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από τους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Olympic Festival Paris 2024.
Το φεστιβάλ σηκώνει την αυλαία με την αναμετάδοση της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου και ολοκληρώνεται με την αναμετάδοση της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.
Επιπλέον, κάθε μέρα από τις 19:00 έως τις 21:00, ένα πλούσιο πρόγραμμα από αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και μεταδόσεις των Αγώνων από το πρωί στο Park Kiosk, συνθέτουν το παζλ του Olympic Festival Paris 2024.
Αναλυτικά οι δράσεις
Ζωντανή αναμετάδοση της Τελετής Έναρξης και της Τελετής Λήξης
Την Παρασκευή 26 Iουλίου στις 20.30 ώρα Ελλάδος η Τελετή Έναρξης θα μεταδοθεί ζωντανά σε γιγαντοοθόνη στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος για να την απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες. Το ίδιο θα γίνει και με την Τελετή Λήξης την Κυριακή 11 Αυγούστου.
Olympic Festival Art Zone
Το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο εργαστήριο τέχνης. Μικροί και μεγάλοι με τη βοήθεια εμψυχωτών θα δημιουργήσουν τα δικά τους εικαστικά έργα και χειροτεχνίες εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.
Face Painting
Στον σταθμό του face painting τα πρόσωπα όλων θα γεμίσουν με χρώματα και σχέδια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αθλητικές Δραστηριότητες
Κάθε μέρα του φεστιβάλ μια διαφορετική αθλητική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγαπημένα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
Εργαστήριο Ανακύκλωσης… με πετάλια!
Το αγαπημένο αγώνισμα της ποδηλασίας και η βιωσιμότητα συνδυάζονται σε ένα διασκεδαστικό εργαστήριο ανακύκλωσης. Ένα χρησιμοποιημένο πλαστικό καπάκι είναι το μόνο που χρειάζεται να φέρουν μαζί τους οι συμμετέχοντες για να κάνουν την πιο βιώσιμη ποδηλατική «διαδρομή» και να κερδίσουν μετάλλιο.
Meet & Greet
Στο Meet & Greet οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί με αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.
Give me Five!! Special Edition powered by Kotsovolos
Το -πολύ μεγάλων διαστάσεων- παιχνίδι γνώσεων του ΚΠΙΣΝ σε μια νέα εκδοχή, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Τι ξέρετε για τους 33ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, τη βιωσιμότητα, τη διατροφή των αθλητών και τα νέα αθλήματα; Ελάτε να αναμετρηθούμε!
Βιβλία με… ρόδες
Μία κινητή βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία με θέμα τον αθλητισμό κάνει στάση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Τα βιβλία θα είναι στη διάθεση όλων για ανάγνωση.
Olympic Festival Passport
Κάντε τη δική σας διαδρομή σε όλες τις δράσεις του Olympic Festival, λύστε γρίφους, συγκεντρώστε σφραγίδες και δημιουργήστε το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ραντεβού στο κέντρο της πόλης, με μουσική και πολλές εκπλήξεις
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Ζωντανή εκπομπή με την Επιστήμη Μπινάζη και τον Διονύση Νοταράκη
Δεν χάνουμε το πιο χαρούμενο, πολύχρωμο, πολυφυλετικό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της πόλης, που διοργανώνουν «Οι φίλοι του Παιδιού» με τη συμμετοχή 35 και πλέον Πρεσβειών
Τι ισχύει και τι θα πρέπει να αλλάξει
Χάρης Δούκας και Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσαν την πλήρη αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου στο Μητροπολιτικό Πάρκο
Αλλαγή χρονιάς με την Ελένη Φουρέιρα
Ένα ξενοδοχείο που ζει στον ρυθμό της πόλης και μετατρέπει την τέχνη σε εμπειρία
Αύριο ξεκινούν επίσημα η εορταστικές εκδηλώσεις από τον περιφερειάρχη με ένα συναρπαστικό light show.
Παρουσιαστές της βραδιάς ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Πότε ανοίγει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους
Σήμα εκκίνησης για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα
Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη
Στις 27 Νοεμβρίου η φωταγώγηση του
Μια περιήγηση στο αγαπημένο τοπόσημο των Εξαρχείων
Ένα forum που έγινε θεσμός, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ποιοι τα διοργανώνουν; Πού και πότε πραγματοποιούνται; Τι θα αντιμετωπίσουμε; Ποιες ευκαιρίες να ψάξουμε;
Το παράδειγμα της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.