Life in Athens

Εγκαίνια για το Christmas Market στην πλατεία Ομονοίας (εικόνες)

Μουσική, εκδηλώσεις και γλυκίσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Omonoia Christmas Market
© Aris Oikonomou/ SOOC

Ομόνοια: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα εγκαίνια του θεσμού Omonoia Christmas Market

H πλατεία Ομονοίας φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχθεί εκατοντάδες επισκέπτες με δράσεις και εκδηλώσεις στο Omonoia Christmas Market

Από σήμερα Κυριακή (18.12) έως την 1η Ιανουαρίου, η πλατεία μεταμορφώνεται σε μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων», φιλοξενώντας το Omonoia Christmas Market, τον νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό θεσμό, όπου θα προσφέρονται λιχουδιές, θα ακούγονται μουσικές και μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. 

Omonoia Christmas Market- Τα επίσημα εγκαίνια στην πλατεία
© Aris Oikonomou / SOOC
Omonoia Christmas Market- Τα επίσημα εγκαίνια στην πλατεία
© Aris Oikonomou / SOOC
Omonoia Christmas Market- Τα επίσημα εγκαίνια στην πλατεία
© Aris Oikonomou / SOOC

Η επίσημη έναρξη του Omonoia Christmas Market πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, με τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε: «Η Ομόνοια επέστρεψε. Ποιος θα το φανταζόταν; Ποιος θα τολμούσε να το διανοηθεί πριν από τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια ότι θα συναντιόμασταν όλοι μαζί για να κάνουμε Χριστούγεννα στην Ομόνοια; 'Ανοιξε ο δρόμος με την ανάπλαση. Έναν δρόμο που τον περπατάμε όλοι μαζί. Και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν, σε όλους όσους μας βοηθάνε, σε όλους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Και ασφαλώς και στην Brown Hotels, αλλά στον κύριο Χόντο ο οποίος κράτησε όρθια την Ομόνοια στις δύσκολες ημέρες. Να είστε όλοι καλά. Να χαιρόμαστε τα παιδιά μας. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ