Ελλαδα

Παλαιό Φάληρο: Πέθανε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
(φωτογραφία αρχείου) © Dimitris Kapantais / SOOC

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 16χρονος - Ο αυτοπυροβολισμός με το όπλο του πατέρα του και η κλήση στο 112

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» άφησε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας όπλο του πατέρα του. Το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18.12) στο Παλαιό Φάληρο και το διαμέρισμα όπου διέμενε με την οικογένειά του ο 16χρονος. 

Ο ανήλικος φέρεται να είχε καλέσει το 112 ενημερώνοντας για την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, με στελέχη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να σπεύδουν στο διαμέρισμα από όπου έγινε η κλήση, να σπάνε την πόρτα και να εντοπίζουν τον 16χρονο βαριά τραυματισμένο στο κεφάλι μέσα στο μπάνιο. Άμεσα ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μετά από λίγες ώρες κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο με το οποίο ο 16χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, ανήκε νόμιμα στον πατέρα του. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οικογένεια του 15χρονου επέστρεψε στην Ελλάδα, από ευρωπαϊκή χώρα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ