- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμος Αθηναίων: To νέο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος - Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε εικόνες
Χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, προβολείς led και σύγχρονες υποδομές μετά την ολική ανάπλαση
Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές του δήμου Αθηναίων: Το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος μετατρέπεται σε σύγχρονο προπονητικό - αγωνιστικό χώρο.
Έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο άθλησης απολαμβάνουν εδώ και μερικές εβδομάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές, μετά την ολική ανάπλαση που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακαδημίας Πλάτωνος ο δήμος Αθηναίων.
Το γήπεδο της γειτονιάς των Σεπολίων, ένα γήπεδο 11×11 με επιφάνεια αγωνιστικού χώρου 4.800 τ.μ., απέκτησε μέσω της ανάπλασης, ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.
Τα καθίσματα στις εξέδρες και τους πάγκους των ομάδων αντικαταστάθηκαν, αναβαθμίζοντας τη λειτουργία τους και δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προπονούνται και να αγωνίζονται καθημερινά με ασφάλεια.
Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για εξοικονόμηση ενέργειας τα αποδυτήρια απέκτησαν δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες 300 λίτρων.
Στον αγωνιστικό χώρο προστέθηκαν ακόμη πέντε προβολείς τύπου led, με στόχο την ενίσχυση του φωτισμού και την καλύτερη λειτουργία του γηπέδου κατά της βραδινές ώρες.
Δήμος Αθηναίων: Νέο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος - «Απλώνονται» στις περιοχές του δήμου οι αναπλάσεις
Οι εξωτερικοί χώροι γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο σύνολό τους φροντίστηκαν και καθαρίστηκαν από τους εργαζόμενους των υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας του δήμου Αθηναίων.
Οι νέες συνθήκες εξασφαλίζουν ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον για τους αθλούμενους και τους επισκέπτες, ενώ οι τεχνικές υπηρεσίες μερίμνησαν για την συντήρηση του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων.
Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί έναν μόνο κρίκο της αλυσίδας των παρεμβάσεων του Δήμου για την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών της Αθήνας.
Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της ετήσιας συντήρησης στα γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 στην Αλεπότρυπα (Άνω Κυψέλη) και στο γήπεδο του ΡΟΥΦ (Πετράλωνα), όπως επίσης και στα εννέα γήπεδα 5×5 που «απλώνονται» στις επτά δημοτικές κοινότητες του Δήμου.
Δήμος Αθηναίων: Νέο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος - Ένα αθλητικό στολίδι που δίνει ανάσες στους κατοίκους
«Ο αθλητισμός αποτελεί πηγή ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της πόλης μας. Προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία των νέων, ευαισθητοποιώντας τους σε αξίες, όπως είναι η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη.
»Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Πλάτωνος μετατράπηκε σ’ ένα μοναδικό “αθλητικό στολίδι” που ήδη δίνει τις πρώτες πολύτιμες ανάσες στους κατοίκους της περιοχής.
»Θέλουμε να το απολαμβάνουμε καθημερινά, βλέποντάς το γεμάτο με νέους και παιδιά. Γιατί αυτοί δίνουν τον παλμό της ζωής στην Αθήνα», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδηγός επιβίωσης για τις καυτές μέρες στην πόλη
Με ανανεωμένους χώρους και νέες γαστρονομικές αφίξεις ο όμιλος Divani επαναπροσδιορίζουν την έννοια του city escape
«Το θέατρο και το σινεμά σού οργανώνουν την όραση, τους την παραδίδεις και την αποθεώνουν, σου την επιστρέφουν ξαναγεννημένη, και γιατί, ως γνωστόν, η τέχνη πάντα σώζει την κατάσταση»
Βρήκαμε 6 σινεμά όπου κόβουμε εισιτήριο και για το μενού και το μπαρ τους
Από τις 20 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου, 61 δωρεάν εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 50 διαφορετικά σημεία και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της πόλης
Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες του Δήμου Αθηναίων
Από τις ακτές μέχρι το κέντρο, από τις γειτονιές μέχρι τις αγορές και τους χώρους εργασίας, η Αθήνα έχει πιάσει δουλειά πολύ πριν εμφανιστεί ο ήλιος
Οι άνθρωποι που κρατούν την πόλη όρθια όταν οι υπόλοιποι πατάμε παύση
Πέμπτη 18 Ιουνίου, Summer in the City Party στο Bless Me Father
Kαημένη Αθήνα. Ομορφάσχημη, φτωχοπλούσια, τουριστικά στραμμένη, αλλά εσωτερικά διαλυμένη.
Οι τιμές σε ξαπλώστρες, παγωτό και σινεμά
Στα αφρικανικά κομμωτήρια της Κυψέλης γυναίκες από το Καμερούν και τη Νιγηρία μεταφέρουν μια τέχνη που ξεκινά από την παιδική ηλικία και καταλήγει στα πιο viral καλοκαιρινά looks της πόλης
Από τη Γιώτα Νέγκα και τα Κίτρινα Ποδήλατα μέχρι δράσεις ευεξίας και δημιουργίας δίπλα στη θάλασσα
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της Athens Voice, φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί Αθηναίοι γράφουν λόγους που αγαπούν την Αθήνα
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της Athens Voice, καταγράφουμε όλα όσα κάνουν αυτή την πόλη δική μας.
Με αφορμή τα 1000 τεύχη της ATHENS VOICE, ο μουσικός θρύλος μιλά για όσα αγάπησε στην Αθήνα
Δουλεύουν λιγότερο; Έχουν μειωθεί τα ταξί στους δρόμους της Αθήνας; Κι αν όχι, πού κρύβονται όλα αυτά τα πάρα πολλά ταξί που είχαμε παλιά;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.