Life in Athens

Τα Instagramable μέρη της Αθήνας για χριστουγεννιάτικες selfies

Από το Φάληρο μέχρι το Γαλάτσι, τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας ντυμένος στα κόκκινο βγάζει φωτογραφία δύο κοπέλες μπροστά από ένα κόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες: Διάβασε πού θα βρεις τα πιο instagrammable μέρη της Αθήνας για εορταστικές selfies.

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα, οικογενειακά τραπέζια, στιγμές με φίλους, ταινίες που έχεις δει δεκάδες φορές, μπόλικα μελομακάρονα φορτωμένα με ενοχές και φυσικά πολλές, πολλές φωτογραφίες! 'Αλλωστε ολόκληρη ηπόλη φοράει τα γιορτινά της και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Οι χρήστες του Instagram απ' όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και selfies και πίστεψέ με, η Αθήνα έχει πολλά μέρη που αξίζουν το «κλικ» σου.

 

Little Cook στου Ψυρρή
Το πιο ινσταγκραμικό μέρος της Αθήνας όλο το χρόνο! Ειδικά όμως τις ημέρες των εορτών έχει την τιμητική του αφού τόσο το μαγαζί όσο και ο χώρος γύρω από αυτό γεμίζουν πολύχρωμα φώτα, ξωτικά και άγιους βασίληδες, δώρα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες που σε κάνουν να νομίζεις ότι μεταφέρθηκες σε ένα παραμύθι.

Στρογγυλή φωτεινή εγκατάσταση στο ΚΠΣΙΝ

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το «κόσμημα» της παραλιακής, έχει από τους ωραιότερους εορταστικούς στολισμούς. Τα χρυσά δέντρα δίπλα από το Κανάλι, οι Φωτεινές Εγκαταστάσεις ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, καθώς και το Παγοδρόμιο είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως φόντο για τις φωτογραφίες σου.

 

Πανεπιστημίου & Βασιλίσσης Σοφίας
Οι πιο κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είναι και οι πιο όμορφα στολισμένοι. Τα φώτα που απλώνονται στην Πανεπιστημίου για δεκάδες μέτρα είναι πάντα μια καλή αφορμή για χριστουγεννιάτικη selfie. Αν τα συνδυάσεις και με τα επιβλητικά κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Εξίσου φαντασμαγορική όμως είναι και η Βασιλίσσης Σοφίας με τα χριστουγεννιάτικα φώτα της, ειδικά στο ύψος του Χίλτον με τον διάσημο ανανεωμένο Δρομέα να ποζάρει μαζί σου.

Άποψη του κατακόκκινου χριστουγεννιάτικου δέντρου ΣΚΡΑΤΣ στην πλατεία στο Γαλάτσι

Κατακόκκινο δέντρο στην πλατεία στο Γαλάτσι
Το κατακόκκινο δέντρο στην πλατεία Μανδηλαρά στο Γαλάτσι, που στόλισε ο ΟΠΑΠ με την ευχή να φέρει τύχη για τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου. Ευτυχώς για εμάς, γιατί το κόκκινο είναι και εντυπωσιακό και «γράφει» τρομερά στην κάμερα! Επιπλέον, αν δεν μπορείς να βρεις τη σωστή γωνία για τη selfie σου, τα παιδιά του ΣΚΡΑΤΣ με τις Polaroids τους είναι εκεί για να απαθανατίσουν την πόζα σου.


Χριστουγεννιάτικο στολισμός έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ο Δήμος Πειραιά ξέρει να αναδεικνύει τα «στολίδια» του και γι' αυτό φροντίζει να τοποθετήσει τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα μπροστά στο υπέροχο κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Εκεί θα βρεις ένα θεόρατο φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και φωτεινές πολυθρόνες με το άστρο της Βηθλεέμ για να φωτογραφηθείς. Ακριβώς απέναντι, στο Δημαρχείο Πειραιά θα αντικρίσεις μια χρυσή κουρτίνα από λαμπάκια που καλύπτει σχεδόν όλο το κτίριο!

 

Μεγάλη Βρετανία
Το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας έχει παράδοση στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που στολίζει κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες το λόμπι του. Πανέμορφες γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. 

Φωτογραφία από το νέο Experience Park στο Ελληνικό

Experience Park του Ελληνικού
Άνοιξε στο τσακ για τις γιορτές και είναι από τα πιο όμορφα στολισμένα μέρη της πόλης. Το σιντριβάνι με τους πίδακες νερού που δημιουργούν χορογραφίες, το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 17μ. και τα light installations είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μαγέψεις τους followers σου στο Instagram!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.