Life in Athens

Αντιδήμαρχος στον δήμο Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Με απόφαση Κώστα Μπακογιάννη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Γκαγκάκη
Κατερίνα Γκαγκάκη © EUROKINNISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Επανήλθε σε θέση ευθύνης στον δήμο της Αθήνας η Κατερίνα Γκαγκάκη - Ορίστηκε από τον Κώστα Μπακογιάννη αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Νέα αντιδήμαρχο Εξωστρέφερειας και Κοινωνίας των Πολιτών, όρισε ο Κώστας Μπακογιάννης το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 και κριτή σε talent shows, Κατερίνα Γκαγκάκη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αφού εξελέγη, ορίστηκε πρόεδρος του ΔΣ της «Τεχνόπολις» θέση από την οποία παραιτήθηκε λίγες μέρες αργότερα έπειτα από έντονες αντιδράσεις. Ο δήμαρχος είχε κάνει δεκτή την παραίτησή της, για «λόγους ευθίξιας».

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

«Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ