Life in Athens

Red Bull Player One: Θα είσαι αυτός που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία;

Η μάχη του League of Legends έχει ξεκινήσει

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
redbull_playerone_3.jpg

Το Red Bull Player One έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά τον amateur player του League of Legends που θα βρεθεί στον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία

Αν περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου παίζοντας League of Legends και αναρωτιέσαι πότε επιτέλους θα ανταμειφθούν οι κόποι σου, σου έχουμε καλά νέα. Το Red Bull Player One επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά αναζητώντας τον εκλεκτό amateur player του LoL, που θα αποδειχτεί αρκετά ικανός ώστε να εκπροσωπήσει την χώρα στον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία.

redbull_playerone_1.jpg


Οι μάχες θα δοθούν ένας εναντίον ενός στα monitors της AOC Gaming, με τις πρώτες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο League of Legends European Championship: Summersplit Play Offs, που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Νίκος Γκάλης», με τους παίχτες να παίρνουν pro tips από την Team Vitality. Η συνέχεια θα δοθεί στους προκριματικούς, από τους οποίους θα διαμορφωθεί και η τελική 16αδα του Ελληνικού Τελικού, με 6 από αυτούς να αναζητούνται στα καταστήματα των Battlenet (14 Σεπτεμβρίου), άλλους 6 στην πλατφόρμα Toornament (22 Σεπτεμβρίου) και 4 στη Digital Expo 2019 (28 Σεπτεμβρίου).

Αυτοί θα βρεθούν στη Digital Expo 2019 στις 29 του μήνα, ώστε να διαγωνιστούν και στον Ελληνικό Τελικό του Red Bull Player One. Ο νικητής θα κερδίσει μία βδομάδα προετοιμασίας σαν pro player, έχοντας δίπλα του ως coach τον Sparks της ομάδας WLG, αλλά και το ταξίδι του στη Βραζιλία, ώστε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Τελικό.

redbull_playerone_2.jpg


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ