- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Skate Rolls
* Νέο skate spot ανακάλυψε ο Χρίστος Κοσκολός στο Περιστέρι, κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου.
* Νέο skate spot ανακάλυψε ο Χρίστος Κοσκολός στο Περιστέρι, κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου. Είναι ένα πολύ καλό bowl (κάτι σαν πισίνα), που τώρα το σουλουπώνουν λίγο για να προστεθεί κι αυτό στη λίστα των καλών αθηναϊκών skate spots. Aν μπεις στο www.flipsidemag.gr και πατήσεις το Its crazy θα μπορέσεις να δεις το βίντεο το οποίο δείχνει τις λεπτομέρειες του spot που αναμένεται να δεχθεί πολλά session. Σε λίγες μέρες είναι σίγουρο ότι όλοι θα ξέρουν από στόμα σε στόμα την ακριβή θέση του.
* Τρία χρόνια είχε παγώσει η περίφημη ανάπλαση του πάρκου στο Πεδίον του Άρεως. Αυτές τις μέρες είδαμε να ξαναπιάνουν δουλειά και τα έργα να παίρνουν μπρος. Το άγαλμα της Αθηνάς καλύφθηκε με σκαλωσιές ενώ έχει αρχίσει το σκάψιμο στο μέρος πού κάναμε skate. Για να δούμε αν θα το τελειώσουν.
* Στις 22/4 το 7 ply έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Αναμένεται διαγωνισμός best trick σε κατασκευή που θα φτιαχτεί (double set 4 κενό 3) και ακούγεται ότι ο νικητής θα πάρει καλό χαρτζιλίκι.
* Color skate shop (Πρωτογένους 5, Ψυρρή, 210 3317.119) λέγεται το κατάστημα που βρίσκεις επιλεγμένα ρούχα και αξεσουάρ skate που δεν συναντάς συχνά σε άλλα μαγαζιά του είδους. Εδώ είδαμε και τα νέα t-shirts της θρυλικής εταιρείας Santa Cruz skateboards. Αν θέλεις να θεωρείσαι skater δεν μπορείς να μην έχεις στη συλλογή σου το μπλουζάκι με το λογότυπο scream head.
* Η ιταλική εταιρεία γυαλιών Retro super future ήρθε και στη χώρα μας. H εταιρεία, σε συνεργασία με την Chocolate skateboards, κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό μοντέλο (333 κομμάτια σε όλο τον κόσμο) που είναι όλα τα λεφτά.
* Το Pure skateshop (Δήμητρος 28, Μαρούσι, 210 6148.907, www.myspace.com/pureskates) είναι το πρώτο μαγαζί που έφερε το pro model του Antwuan Dixon σε μπλε ελεκτρίκ χρώμα με gam σόλα από τη Supre footwear. Επιτέλους κάποιος που ξέρει φρόντισε να το φέρει και στη χώρα μας.
* Ο Τσάρλι Μάκκος, ο καλός μας φωτογράφος, επέστρεψε στο skateboarding shooting. Περιμένουμε να δούμε την καινούργια του δουλειά. Σε χρειαζόμαστε man!
* Το team του Micro x treme αρχές Μαΐου θα βρίσκεται για μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ακριβή ημερομηνία ακόμα δεν γνωρίζουμε. Keep your ears open.
* Το promo video της Goodbie skateboards, έρχεται στα μέσα καλοκαιριού. Είναι μια δουλειά που διαχειρίζεται ο ταλαντούχος Κώστας Μάνδυλας και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις! Εν αναμονή.
* Ο Ορέστης Καραγιώργης, ο υπέροχος skater που ζει στη Χαλκίδα, άνοιξε ένα δικό του μαγαζί με το όνομα Tiger skate shop. Καλαίσθητο και αγνό, όπως ο ίδιος ο Ορεστάκος, με ένα μοναδικό design που θα ζήλευε κάθε αθηναϊκό μαγαζί. Καλές δουλειές, Ορέστη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά τη δωρεά ιδιώτη
Γράφει ο Vitaliy Kondruk, Technical SEO and AI Visibility
Υπόσχεση στη σύγχρονη Αθήνα δεν μπορεί να δοθεί ότι δεν θα αλωθούν και αυτές από τα νέα ήθη του «έξω»
Δωρεάν εκδηλώσεις, μουσεία, παραλίες, πεζοπορίες, φαγητό και μοναδικές εμπειρίες στην Αττική
Όταν η πόλη αδειάζει, είναι ευκαιρία να γνωρίσουμε την Αθήνα χωρίς οδηγούς και λίστες
Στις 20 Ιουλίου, το πρώτο μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού υποδέχτηκε τους επισκέπτες με αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους πρασίνου, αναψυχής και ελεύθερη είσοδο
Στην αυλή του Black Duck Athens, ο τραγουδοποιός έκλεισε τα Secret Garden Live Sessions με χιούμορ, ιστορίες και μελωδίες κάτω από τα φώτα των κινητών
Δύο ώρες με λιτές ενορχηστρώσεις, απρόσμενες διασκευές και προσωπικές ιστορίες στα Secret Garden Live Sessions της Athens Voice και του Voice Radio
Μια ξενάγηση στα εμβληματικά γλυπτά, στα μαυσωλεία και στους τάφους των ανθρώπων που σημάδεψαν τη νεότερη ελληνική ιστορία
Νέα τραγούδια, αγαπημένα κομμάτια και απρόσμενα mash-ups στη δεύτερη βραδιά των Secret Garden Live Sessions στο Black Duck Athens
Nefleli και Lefty εγκαινίασαν το μουσικό τετραήμερο με ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό live στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Σχόλασες; Την Παρασκευή 10 Ιουλίου το after work party ξεκινά στο Sync Athens
Ένα σταθερό, πλέον, καλοκαιρινό ραντεβού για την πόλη
Τέσσερις βραδιές, τέσσερα διαφορετικά lives, ένας καλοκαιρινός κήπος στο κέντρο της Αθήνας
H συνολική επένδυση ανέρχεται σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ
Ένα από τα σούπερ σημεία της πόλης από τα οποία βλέπεις την Ακρόπολη στο πιάτο, φιλοξενεί διαφορετικά σώου κάθε βράδυ, όλα με την ίδια επιτυχία, και με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Αμπαζή.
50 σημεία της πόλης και 7 Δημοτικές Κοινότητες μετατρέπονται σε μία ανοιχτή σκηνή
Ο αρχιτέκτονας μιλά για την Αθήνα που αλλάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.