Life in Athens

VANS proudly presents the Custom Classics Project

by Olivia Skalkos

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43583-91390.jpg

Tην Παρασκευή 21 Ιουνίου η Vans γιορτάζει “the fantastic five years of Color” και για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει το Custom Classics Project exclusively by Olivia Skalkos. Μόνο για τρεις ημέρες, στο χώρο του Tρανζίστορ, φέρνετε τα καινούρια σας Vans και η Olivia τα αλλάζει μόνο για εσάς εντελώς δωρεάν. Ακόμα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο activation της Olivia γίνεται και στο γνωστό TOPSHOP του Λονδίνου. Χρώματα, σχέδια, studs κ.α. πάνω στα customized Vans σας.

Από 21/06 έως και 23/06, κάθε μέρα από τις 7μμ και μετά, live customizing στο Τρανζίστορ (Πρωτογένους 10, Ψυρρή)

n

n

n

Στον ίδιο χώρο, θα βρείτε μια skate life photo exhibition με υλικό από το skate lifestyle στην Ελλάδα, Vans heritage photos και ένα sneak preview των συλλογών Vans footwear για το φθινόπωρο 2013. Η έκθεση θα διαρκέσει 1 εβδομάδα.

n

n

n

The one and only ‘customized’ chance for your Vans shoes!

 

 n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LAMDA Development
Το The Ellinikon άνοιξε τις πύλες του στο κοινό με το πιο σύγχρονο Αθλητικό Πάρκο της Ελλάδας

Στις 20 Ιουλίου, το πρώτο μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού υποδέχτηκε τους επισκέπτες με αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους πρασίνου, αναψυχής και ελεύθερη είσοδο

Olympias
Olympias: πολυσυλλεκτικές βραδιές με θέα την Ακρόπολη

Ένα από τα σούπερ σημεία της πόλης από τα οποία βλέπεις την Ακρόπολη στο πιάτο, φιλοξενεί διαφορετικά σώου κάθε βράδυ, όλα με την ίδια επιτυχία, και με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Αμπαζή.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY