Life in Athens

Video πρεμιερα

Παγκόσμια πρεμιέρα του «Pretty Sweet» από την Girl & Chocolate skateboards στο ΤΩΡΑ Κ44

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 415
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30542-68768.jpg

Ένα ολόφρεσκο βίντεο από τις δύο κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στο χώρο του skateboarding έκανε την εμφάνισή του. Η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στις 16/11 στο Λος Άντζελες σε παραγωγή των TyEvans & SpikeJones, που σίγουρα και αυτή τη φορά θα δείξουν μια διαφορετική οπτική κινηματογραφική αντίληψη. Οι αναβάτες των δύο εταιρειών είναι μεγάλα ονόματα του χώρου μαζί με ένα πολύ αυστηρά επιλεγμένο new entry. Γνωρίζω ότι αρκετός κόσμος περιμένει το συγκεκριμένο οπτικό δείγμα, αλλά κάντε λίγη υπομονή και θα μπορείτε να το απολαύσετε κι εσείς στην πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί την 1/12 στο Τώρα Κ44. Να είστε όλοι εκεί και να κρατάτε κανένα χαρτομάντιλο στην τσέπη για τη συγκίνηση. Οι φήμες λένε ότι ο Guy Mariano για ακόμη μια φόρα έκανε πρωτοποριακά πράγματα, δεν είναι τυχαίο που φωνάζουν όλοι ότι του αξίζει ο φετινός τίτλος του Skater Of TheYear!

Musicon Board στην Πάτρα

Ακόμα ένα Musicon Board πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα αυτό το μήνα από το local skateshop «FiftyFifty», που χρόνια τώρα στηρίζει τη σκηνή του skateboarding. Ο διαγωνισμός φέτος έγινε στο εσωτερικό του θεάτρου Λιθογραφείο, με άριστες κατασκευές για τους διαγωνιζόμενους. Το contest ξεκίνησε με τους μικρούς, που πάντα συγκινούν τα πλήθη, υπήρξαν 23 συμμετοχές με αρκετά καλό επίπεδο για την ηλικία τους. Στη συνέχεια οι μεγάλοι αναβάτες διαγωνίστηκαν για το Best Trick σε όλες τις κατασκευές και το σόου που προσέφεραν ήταν εντυπωσιακό. Τέλος πραγματοποιήθηκε, μετά από αρκετά χρόνια, διαγωνισμός για το πιο ψηλό Ollie. Για το κάθε σημείο θα υπήρχε μόνο ένας νικητής. Στη κατηγορία των Kids, οι τρεις νικητές που αναδείχτηκαν ήταν: Πρώτος ο Περικλής (Πέρης) Καμπούρης, δεύτερος ο Λουκάς Πρεζάς και τρίτος ο Αλέξανδρος Ελντίκ.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες οι νικητές ήταν...

Higher Ollie: ο Αρθούρος Kiviliov (95cm)

Big Guys Best trick

Manual Box: ο Νίκος Νικολίκος (nollie flip croocked grind)

Bank to Curb: Σπουργίτης

(heel flip bs 50 50)

Cheese: Δημήτρης Βασιλείου

(50 50 bs 180 in)

 

Νέοι και ταλαντούχοι

Ένα πιτσιρίκι έχει κάνει την εμφάνισή του την τελευταία χρονιά, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα πάνω του. Ο Γιάννης Τζίνος με την ταχύτατη εξέλιξή του κατάφερε να γίνει η νέα φρέσκια επιλογή για την Goodbie skateboards.

Η νέα γενιά συνεχίζει να δείχνει το ταλέντο της πάνω στη σανίδα κι έτσι ο Διονύσης Σκάμνας είναι ένας ακόμα φρέσκος skater που αφήνει ελπίδες, γι’ αυτό και επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την ομάδα του Color skateshop.

 

Skate & the city

● Η Propaganda skateboards απέκτησε 3 νέους αναβάτες: τον Βασίλη Μάλλιο και Θοδωρή Μαχαίρα από Αθήνα και έναν ακόμα αναβάτη από την Κύπρο, τον Tony Josephides, έναν πάρα πολύ καλό skater για τον οποίο σύντομα θα μάθετε περισσότερα μέσα από αυτή τη στήλη. Προς το παρόν μπείτε στο www.propagandask8.com για λεπτομέρειες. 

● Οι περισσότεροι γνωρίζουν την εταιρεία με τα πανέμορφα καπέλα, τη «Starter», που εδώ και δύο χρόνια έχει επιστρέψει ξανά. Όσοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το καπέλο τους, υπάρχει και στην Αθήνα ένα μαγαζί που μπορούν να προμηθευτούν τα συγκεκριμένα καπέλα και δεν είναι άλλο από το Ministry Of Concrete (Κωνσταντινουπόλεως 42, Γκάζι).   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ