Κατοικιδια

Σκύλος έσωσε γατάκι που εγκλωβίστηκε σε φορητό ψυγείο

Το όνομα της γάτας είναι Juliane που σημαίνει «ατρόμητη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας σκύλος αγκαλιά με μία γάτα © Pixabay/JACLOU-DL
Σκύλος βοήθησε στη διάσωση γάτας, που τυλίχθηκε σε σακούλα σκουπιδιών μέσα σε φορητό ψυγειάκι με φερμουάρ © Pixabay/JACLOU-DL

Σκύλος βοήθησε στη διάσωση γάτας, που τυλίχθηκε σε σακούλα σκουπιδιών μέσα σε φορητό ψυγειάκι με φερμουάρ.

Ένας τετράποδος ήρωας ράτσας χάσκι που ακούει στο όνομα Koda, έσωσε πριν λίγες μέρες ένα γλυκό γατάκι που κατά λάθος τυλίχτηκε με μία σακούλα σκουπιδιών και εγκλωβίστηκε σε ένα φορητό ψυγείο με φερμουάρ. Για καλή του τύχη, όμως, το εντόπισε ο Koda που εκείνη την ώρα πήγαινε βόλτα με την ιδιοκτήτριά του και του έσωσε τη ζωή. 

Ο Τέριν Τζόουνς, εκπρόσωπος του καταφυγίου Fearless Kitty Rescue που είχε υπό την προστασία του το γατάκι, είπε πως όχι μόνο δεν ήταν δροσερά μέσα στο ψυγείο, αλλά ήταν εκτεθειμένο σε θερμοκρασία 41 βαθμών λόγω του καύσωνα.

Στην ανάρτηση που ανέβασε το καταφύγιο ζώων Fearless Kitty Rescue, εξηγεί το περιστατικό και ευχαριστεί ιδιαίτερα το χάσκι που έσωσε την ήδη άρρωστη γατούλα. 

«Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένα γλυκό γατάκι που είχαμε υπό την προστασία μας, μπήκε σε ένα εγκαταλελειμμένο φορητό ψυγείο, τυλίχτηκε με μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών και έμεινε κλεισμένο εκεί μέσα για αρκετές ώρες. Ωστόσο, είχε έναν τετράποδο σωτήρα!

Περίπου στις 5:45 το Σάββατο, 26 Ιουνίου, ένας σκύλος, ο Koda, πήγαινε τη βόλτα του με την μαμά του, όταν σταμάτησε μπροστά από το ψυγείο και άρχισε να το μυρίζει. Αισθάνθηκε αμέσως πως υπάρχει κάτι μέσα στο ψυγείο και προσπάθησε να το σώσει. Και τα κατάφερε. 

Το γατάκι, που ακούει στο όνομα «Juliane», είχε έρθει σε μας με προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση. Αυτή τη στιγμή, χάρη και στον Koda, είναι καλά στην υγεία του. Το Juliane στα δανικά σημαίνει «ατρόμητη» και, απ' ότι φαίνεται, αυτή γάτα είναι άξια εκπρόσωπος του ονόματός της.  

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Koda, τη μαμά του και όλους τους άλλους ήρωες που έσωσαν την Juliane. 

Οι ζωές των ζώων είναι πολύτιμες και μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να τις σώσουμε» έγραφε η ανάρτηση, ενώ κατέληγε λέγοντας πως η Juliane θα μπορεί να υιοθετηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ