Κατοικιδια

Σκυλίτσα στη Σιβηρία εγκλωβίστηκε στον πάγο στους -54 βαθμούς

Εργαζόμενη σε νοσοκομείο άκουσε τα ουρλιαχτά - Την απεγκλώβισαν με λοστούς και σφυριά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σιβηρία: Με το θερμόμετρο να δείχνει -54 βαθμούς Κελσίου μια σκυλίτσα εγκλωβίστηκε στους πάγους στη Γιακουτία
Σιβηρία: Με το θερμόμετρο να δείχνει -54 βαθμούς Κελσίου μια σκυλίτσα εγκλωβίστηκε στους πάγους στη Γιακουτία @tomskyi_terentyi/Instagram

Σκυλίτσα παγιδεύτηκε στους πάγους, με το θερμόμετρο να δείχνει -54 βαθμούς Κελσίου σε οικισμό στη Σιβηρία και τους χωρικούς να οργανώνουν επιχείρηση διάσωσης.

Δραματικές εικόνες αντίκρισε μια γυναίκα στη Σιβηρία. Μια σκυλίτσα είχε εγκλωβιστεί στους πάγους.

Το θερμόμετρο έδειχνε -54 βαθμούς Κελσίου στη Γιακουτία, στη ρωσική Άπω Ανατολή, με μια εργαζόμενη σε νοσοκομείο να ακούει τα ουρλιαχτά της σκυλίτσας και να μην πιστεύει αυτό που αντίκρισε με τα μάτια της.

Το σκυλί, με εξαίρεση το κεφάλι του, ήταν καλυμμένο από ένα στρώμα πάγου. Παρά τις προσπάθειές της δεν κατάφερε να την απελευθερώσει και έτσι αναζήτησε βοήθεια. Χωρικοί επιστράτευσαν λοστούς και σφυριά για να σπάσουν τον πάγο και να ελευθερώσουν το τετράποδο. Άμεσα, η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, ενώ στη συνέχεια τής χορηγήθηκε ζεστό φαγητό και νερό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στον οικισμό Τσουράπτσα, 5.000 χιλιόμετρα ανατολικά από τη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα. Η εργαζόμενη στο νοσοκομείο που βρήκε εγκλωβισμένο το σκυλί στους πάγους, αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης της σκυλίτσας στη Σιβηρία κάνουν τον γύρο των social media και συγκινούν.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ