Κατοικιδια

Επιχείρηση ζωντανά κουτάβια και γάτες από την Southwest Airlines (video, εικόνες)

Η αεροπορική εταιρεία γέμισε τα αεροπλάνα της με ορφανά ζωάκια που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα Χάρβεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371160-766731.jpg
SOUTHWEST AIRLINES/TWITTER

Ο καταστροφικός τυφώνας Χάρβεϊ που πέρασε από το Χιούστον των ΗΠΑ ισοπέδωσε κτίρια, ξερίζωσε οικογένειες από τα σπίτια τους, αλλά και εκατοντάδες αβοήθητα ζώα που βρέθηκαν χαμένα στη μέση του πουθενά χωρίς ιδιοκτήτες, σπίτι και θαλπωρή. Πολλές φορές καταλήγουν συνωστισμένα σε καταφύγια.

Η αεροπορική εταιρία Southwest Airlines αποφάσισε να δώσει μια λύση προχωρώντας στην επιχείρηση «Operation Pets Alive!» (σ.σ Επιχείρηση Ζωντανά Ζώα) για να διασώσει περισσότερα από 60 κουτάβια και γάτες μετά τον τυφώνα. 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης πέταξε μία φορά με επιβάτες μόνο σκύλους, τους οποίους μετέφερε από το Χιούστον στο Σαν Ντιέγκο, ώστε να βρουν εκεί νέους ιδιοκτήτες μέσω των προγραμμάτων υιοθεσίας του Helen Woodward Animal Center.

«Ο όλεθρος από τον τυφώνα Χάρβεϊ έχει επηρεάσει αρκετές κοινότητες σε όλο τον Κόλπο. Οι καρδιές μας είναι με τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους, τις οικογένειες και τους φίλους που έχουν βιώσει απώλειες και καταστροφές από την καταιγίδα», σχολίασε η Λίντα Ράδερφορντ, εκπρόσωπος τύπου της Southwest Airlines.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Helen Woodward Animal Center για να δώσουμε ελπίδα στο Χιούστον, μεταφέροντας ζώα από το καταφύγιο σε νέα σπίτι στο Σαν Ντιέγκο. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και όσους έχουν επηρεαστεί από τον τυφώνα, συμπεριλαμβανομένων και των μικρών, μαλλιαρών τετράποδων φίλων μας», πρόσθεσε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ