Το έργο του ΕΟΔΥ στηρίζει ο ΟΦΕΤ
Δωρεά αντισηπτικών και απολυμαντικών για τις κινητές μονάδες
Δίπλα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με δωρεά αντισηπτικών και απολυμαντικά επιφανειών
Σε μία ακόμη δωρεά με αφορμή το δεύτερο σφοδρό κύμα της πανδημίας της COVID-19 στην Ελλάδα προχώρησε η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Αποδέκτης αυτή την φορά της δωρεάς είναι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Η διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με επικεφαλής την πρόεδρο και CEO κυρία Ιουλία Τσέτη (στον Όμιλο ανήκουν οι βιομηχανίες Uni-pharma και InterMed, η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και η νεοσύστατη εταιρεία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo) αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά αντισηπτικών και απολυμαντικών σκευασμάτων. Η δωρεά αυτή αφορά συγκεκριμένα σε 180 τεμάχια των 500 ml αντισηπτικά Reval και 150 τεμάχια Reval απολυμαντικά επιφανειών BOV (spray) των 150 ml, τα οποία θα μπορέσουν να υποστηρίξουν το σημαντικό έργο δημόσιας υγείας που επιτελούν οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ.
Όπως αναφέρει σχετικά η κυρία Ιουλία Τσέτη, «με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, αντιλαμβανόμενος το ευαίσθητο και κρίσιμο έργο που επιτελεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πανδημίας του SARS CoV-2, υλοποιεί με μεγάλη ικανοποίηση μία νέα δωρεά αντισηπτικών και απολυμαντικών προς τις Κινητές Ομάδες Υγείας. Στόχος του ΟΦΕΤ, είναι στις δύσκολες υγειονομικά και οικονομικά ώρες που βιώνει η Ελλάδα και όλος ο κόσμος, να ενεργεί με γνώμονα την αλληλεγγύη, την υπευθυνότητα και την ενσυναίσθηση. Και ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με πάνω από μισό αιώνα ζωής, δεν κάνει τίποτε παραπάνω από το χρέος του».
Πρόκειται για την 4η δωρεά που υλοποιεί ο Όμιλος Τσέτη σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Να θυμίσουμε, ότι τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, η διοίκηση του ΟΦΕΤ, μέσω των Uni-pharma και InterMed, υλοποίησε τρεις μεγάλες δωρεές: 24 εκατ. δόσεις Unikinon (χλωροκίνη) για το ΕΣΥ, 60.000 δόσεις για το Κυπριακό υγειονομικό σύστημα και 24.000 λίτρα αντισηπτικών για το ελληνικό υγειονομικό σύστημα. Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, απασχολεί 568 εργαζομένους και οι βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed, εξάγουν σε πάνω από 65 χώρες. Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed επίσης, είναι από το 2016 υπερήφανα μέλη του UN – Global Compact, του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τουλάχιστον 12,3 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο στην Ευρώπη
Ομιλία για το «Μέλλον της Υγείας» μίλησε ο δρ Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος στο Cambridge
Ο ρόλος αποδοχής του πόνου ως καθοριστικού παράγοντα για την ποιότητα ζωής
Αποτελεί την τέταρτη συχνότερη κακοήθεια στις γυναίκες παγκοσμίως
Τι να βάλετε στο πιάτο σας - Ειδικοί εξηγούν πώς δρουν στον οργανισμό
Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό μέτρο πρόληψης της άνοιας
Οι ειδικοί τονίζουν ότι οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται γενικά περίπου επτά έως εννέα ώρες
Μεγάλη αμερικανική μελέτη δείχνει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία
Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ αποκαλύπτει πως η καθημερινή κατανάλωση καφεΐνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο
Απλά βήματα για τη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας
Οι αναπνευστικές λοιμώξεις είναι συχνότερες τον χειμώνα, όμως πού ακριβώς οφείλεται αυτό;
Η κορτιζόλη, το παροδικό και το χρόνιο στρες
Οι 4 βασικές αλλαγές στη διατροφή
Μεγάλη επιστημονική ανασκόπηση καταρρίπτει τους μύθους - Μόλις 3% η απώλεια βάρους
Πώς προκαλείται η στένωση καρωτίδων που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν δίνει συμπτώματα
Αποκριάτικο μακιγιάζ και βλεφαρίδες, γκλίτερ και κομφετί
Πλέον θεραπεύονται 4 στα 5 παιδιά με καρκίνο
Ο φόβος θα είναι πάντα παρών, αλλά εσείς μπορείτε να επιλέξετε να τον ακούτε χωρίς να τον αφήσετε να σας υποδουλώσει.
Μια συζήτηση με τον ζωγράφο Γιάννη Καμίνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.