- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές της ΕΛ.ΑΣ τρέχουν στον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο
Για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Σύλλογου Προσαρμοσμένων Δραστηριότητων «Άλμα»
Ένα από τα σημαντικά κομμάτια του 9ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου είναι ο Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Σύλλογου Προσαρμοσμένων Δραστηριότητων «Άλμα» που αγκαλιάζει άτομα με αναπηρίες (αυτισμό και νοητική στέρηση). Όλοι, δρομείς και μη, μέσω της σελίδας www.poseidon-athenshalfmarathon.com, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα προκειμένου την Κυριακή 22 Απριλίου τρέχοντας ή περπατώντας 1.000 ή 2.000 μέτρα μέσα στην Μαρίνα του Φλοίσβου, να στηρίξουν με την ελεύθερη οικονομική συνεισφορά τους έμπρακτα το «Άλμα».
Προκειμένου να γιγαντωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας, η οργανωτική επιτροπή του Ποσειδωνίου συμπράτει με την Ελληνική Αστυνομία, εξασφαλίζοντας την αιγίδα της. Στον πρώτο ιστορικά ημιμαραθώνιο της Αθήνας, η Αστυνομία θα εκπροσωπηθεί από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) που ανήκει στην Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Έτσι, την Κυριακή 22 Απριλίου, στην εκκίνηση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου θα στηθούν 15 διακεκριμένοι αστυνομικοί – αθλητές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αστυνομίας ώστε να βοηθήσουν στην μετάδοση των μηνυμάτων του «Άλματος». Πρόκειται για Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές που υπηρετούν στο σώμα και προβάλλοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, συμμετέχουν σε αθλητικές και κοινωνικές δράσεις.
Αυτοί οι σημαντικοί αθλητές, στο Παλαιό Φάληρο θα παρουσιάσουν επίσης τα αθλήματα τους στους παρευρισκόμενους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους λιλιπούτειους δρομείς. Ακόμα, θα κάνουν συζήτηση σχετική με την αξία της άθλησης και την σημασία της στην αντιμετώπιση του διαβήτη και της παχυσαρκίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παρερμηνεία πίσω από τις αλμυρές πατάτες
Η ίδια χρειάστηκε να αλλάξει τρεις γιατρούς
Κοινό όραμα η υπεύθυνη αξιοποίηση της ΑΙ & η ψηφιακή εγγραμματοσύνη στην υγεία
Βραβείο Platinum για την καλύτερη στρατηγική DEI στον φαρμακευτικό κλάδο
Οι επιπτώσεις της μη οριοθέτησης
Τα συμπτώματα που θα πρέπει να προσέξουν οι γονείς
«Κανείς δεν ακούει: Η δυσπιστία που βιώνουν οι ασθενείς με Sjögren
Ο ρόλος του στρες και της διαταραχής ύπνου
Η «μαθηματική εξίσωση» της δίαιτας δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται
Η αξιολόγηση βασίστηκε στις απόψεις 65 οργανώσεων ασθενών από 31 χώρες
Πέντε ουσιαστικά και απελευθερωτικά βήματα
Η τάση υπόσχεται ξεκούραση, αλλά μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα αϋπνίας στο σπίτι
Ο άγνωστος κυτταρικός μηχανισμός που συμβάλλει στην προώθηση της μακροζωίας
Σοβαρή απειλή για την υγεία των πολιτών που πρέπει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας
Τι είναι η θυρεοειδίτιδα Hashimoto και τα συμπτώματά της
Το πώς αντεπεξέρχεται κάθε γυναίκα εξαρτάται από άλλους παράγοντες
Η μοντέρνα ανοσοθεραπεία και η στοχεύουσα θεραπεία εφαρμόζονται στους περισσότερους τύπους κακοηθών όγκων
Μία συζήτηση για τις μυοσκελετικές παθήσεις με τον υποψήφιο Διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πώς οι επιπτώσεις της ακραίας ζέστης δεν περιορίζονται στην ατομική δυσφορία, αλλά επεκτείνονται στην εργασία, τη μάθηση και στην ευρύτερη λειτουργία της κοινωνίας
Πώς εκδηλώνονται οι καρδιακές παθήσεις στα δύο φύλα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.