- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Noctua, η αθηναϊκή μικροζυθοποιία γίνεται 2 χρονών και το γιορτάζει
Αυτό το Σάββατο θα περάσει με ένα δελεαστικό open day και craft μπίρες
Δύο χρόνια πριν στην Πειραιώς δύο μάτια κουκουβάγιας άρχισαν να κοιτούν αποφασιστικά τους περαστικούς. Το πρώτο (και ακόμα μοναδικό) ζυθοποιείο στο κέντρο της Αθήνας μόλις είχε ανοίξει από τέσσερα αγόρια που είπαν να τα παρατήσουν όλα και να κυνηγήσουν το όνειρό τους: να φτιάχνουν craft μπίρες.
Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η μικροζυθοποιία Noctua κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει με ένα Open Day στο ζυθοποιείο με έμβλημα την κουκουβάγια. Στις 15.00. Εννοείται ότι αυτή είναι μια ολόσωστη στιγμή για πολλές μπίρες.
Εκτός από όλες τις υπέροχες μπίρες που ήδη υπάρχουν όμως, η ομάδα της Noctua θα παρουσιάσει το Σάββατο και την καινούργια της μπίρα, αυτή που έφτιαξε με αφορμή τα γενέθλιά της. Μια Session IPA, με έντονα τροπικά αρώματα, απαλό σώμα και χαμηλό αλκοόλ (4%), ιδανική για να πιεις την πρώτη το απόγευμα του Σαββάτου, και την τελευταία το ξημέρωμα της Κυριακής. Σκέψου το.
Πειραιώς 124, Γκάζι, 6974977739, www.noctua.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.