- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ζυθογνωσία: Αυτό το ΣΚ θα δοκιμάσεις περισσότερες από 150 μπίρες
Η μεγαλύτερη έκθεση για Craft και Premium Beers επιστρέφει στο Ζάππειο
Φαντάσου ένα μέρος με πολλές μπίρες, δεκάδες μπίρες και εσύ να μπορείς να δοκιμάζεις όσες θες. Ξανθιές, μαύρες, κόκκινες, μπίρες από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας και από την άλλη άκρη του κόσμου. Δεν είναι ακριβώς όνειρο. Είναι η Ζυθογνωσία που έρχεται για 5η χρονιά στο Ζάππειο και φέρνει στις αποσκευές της περισσότερες από 150 μπίρες.
Οι καλύτερες μικροζυθοποιίες της Ελλάδας και πλήθος ξένων ετικετών θα γεμίσουν το Ζάππειο Μέγαρο στις 13 και 14 Οκτωβρίου (από τις 12.00 έως τις 21.00) σε μια έκθεση που είναι αφιερωμένη ολόψυχα στις χειροποίητες (craft) μπίρες. Φέτος, ακόμα περισσότερες ζυθοποιίες δίνουν ραντεβού στη Ζυθογνωσία, αρκετές από τις οποίες εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές μπίρες μικρών ελληνικών ζυθοποιείων που εμφανίστηκαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά.
Και επειδή τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα με τις μπίρες από τα burgers του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Σπόρου, στην έκθεση θα υπάρχει και η καντίνα του Po’ Boys προσφέροντας ανάμεσα στις δοκιμές ένα λαχταριστό διάλειμμα με BBQ του Αμερικανικού Νότου, ενώ για το απαραίτητο boost θα βρείτε τα εξαιρετικά χαρμάνια καφέ του The Underdog. Κι αν θέλετε να πάρετε λίγη από τη μαγεία της έκθεσης στο σπίτι, πάνω από 100 μπίρες θα διατίθενται προς πώληση στο pop-up ζυθοπωλείο της Cava di Patsi, στην έξοδο της έκθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
* Η είσοδος στη Ζυθογνωσία είναι στα €12 (ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει το ποτήρι γευστικής δοκιμής και τον κατάλογο της έκθεσης).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.