- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Φτιάξε το cocktail των ονείρων σου και ταξίδεψε στις Γαλλικές Άλπεις
Με λίγη φαντασία και αγαπημένες γεύσεις από τα 1883 Syrups μπορείς να γίνεις ο εθνικός bartender
Αν το έχεις με τα κοκτέιλ και γνωρίζεις τι είναι αυτό που συναρπάζει τους fine drinkers του κόσμου η ώρα για να δείξεις το ταλέντο σου έχει έρθει. Φαντασία, υπέροχες γεύσεις από τα 1883 Syrups και μια καλή φωτογραφία αρκούν, για να γίνει κάποιος πρεσβευτής της Ελλάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό bartender, που θα διεξαχθεί στο Chamberry της Γαλλίας.
Για την πρώτη φάση του διαγωνισμού τα πράγματα είναι απλά. Συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής και έπειτα ανεβάζεις μια φωτογραφία του κοκτέιλ σου μέχρι τις 4 Ιουνίου του 2018. Έπειτα, οι δημιουργοί των 10 κορυφαίων κοκτέιλ θα προκριθούν στην επόμενη φάσηθα παρουσιάσουν την Δευτέρα 18/06/2018 τη συνταγή τους σε κριτική επιτροπή από καταξιωμένους bartenders, για να προκριθεί αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Η δημιουργικότητα που καλούνται να δείξουν οι υποψήφιοι bartenders, η ισορροπία στις γεύσεις και η πρωτοτυπία της συνταγής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές των κριτών που θα είναι καταξιωμένοι bartenders. Παράλληλα θα πρέπει να αναδειχθεί το έντονο στοιχείο των σιροπιών 1883 με την αυθεντική τους γεύση και την «Made in France» άριστη ποιότητα τους. Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, ο σεβασμός στην υγιείνη και η τήρηση των χρονικών περιθωρίων θα πρωταγωνιστήσουν για να ληφθεί η απόφαση από τους κορυφαίους bartenderγια το ποιος από τους 10 που θα έχουν προκριθεί στην πρώτη φάση θα φτάσει στις γαλλικές Άλπεις, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, στο Chambéry και όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα από τα 1883 RoutinSyrups.
Δες εδώ τους όρους του διαγωνισμού https://goo.gl/NnSKqw
Δες εδώ την Καρτέλα βαθμολόγησης ημιτελικού και Mεγάλου Τελικού (Scorecard) https://bit.ly/2jVjA0D
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.