- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κλέψαμε τη συνταγή ενός signature cocktail
Στο Geppetto The Bar κάνεις τους καλύτερους φίλους
Παγκράτι, Πλατεία Βαρνάβα, το πιο hot σηµείο της πόλης αυτή την εποχή κι εµείς βρισκόµαστε στο Geppetto. Στην µπάρα, ανάµεσα στα κοκτέιλ, συνήθως κάνεις τους καλύτερους φίλους κι εµείς γίναµε φίλοι µε τα παιδιά του Geppetto. Μας έδωσαν και τη συνταγή ενός από τα φανταστικά signature κοκτέιλ τους και τη µοιραζόµαστε µαζί σας. Λέγεται Pinogrita και έχει: 45ml Tequila blanco, 15ml Mezcal, 10ml Aperol, 20ml Lime, 10ml Agave, 10ml Pink grapefruit soda. Άντε, στην υγειά µας!
Αν δεν έχει τύχει να έρθετε στο Geppetto, θα το βρείτε σε ένα πολύ όµορφο νεοκλασικό του 1920, είναι all day, µε premium και µονοποικιλιακούς καφέδες, χορταστικό brunch και άλλα πιάτα. Τα βράδια, δίπλα στα signatures κοκτέιλ και περίπου 130 ετικέτες ποτών, µε µε afro, disco, soul και funk µουσικές που επιλέγονται καθηµερινά από διαφορετικούς djs, όλοι τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Μη χάσετε τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.
Στίλπωνος 2, Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι, 2107525665, fb: Geppetto The Bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.