- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Kitchen Club: ένα εργαστήριο καλού φαγητού στην Καβάλα
Συνδυάζει γκουρμέ γεύματα με εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια
Στο Kitchen Club στην Καβάλα θα πας για μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια και θεματικά events
Η Κωνσταντίνα Κατζομύτη είναι μια σεφ πολύ γνωστή στην Καβάλα, όπου ζει και μαγειρεύει, ως “Diana’s meals” - έτσι λέγεται η ιστοσελίδα της με συνταγές που κατεβάζει από το μυαλό της, και κατά καιρούς μαγειρεύει ή μάλλον φιλοτεχνεί σε διαφορετικούς χώρους. Τώρα η Κωνσταντίνα έστησε έναν καινούργιο, δικό της χώρο, το Kitchen Club, ο οποίος συνδυάζει brunch (όλη την ημέρα, όχι μόνο πρωινές ώρες) με πολλά άλλα: μαθήματα μαγειρικής, θεματικά events, σεμινάρια με εξειδικευμένους chefs, workshops, εργαστήρια και κάτι που λέγεται team building. Μαζί με τη σπουδαία μαγειρική της ίδιας την Κωνσταντίνας.
Κάθε τόσο στο Kitchen Club οργανώνονται cooking classes, μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία για τουρίστες και ντόπιους. Η Καβάλα έχει κάμποσο τουρισμό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, και αρκετοί είναι αυτοί που έρχονται, κυρίως από τα Βαλκάνια, για να πάρουν μέρος στα εργαστήρια ή για να μάθουν να μαγειρεύουν με τον τρόπο της Κωνσταντίνας. Έχω δοκιμάσει τα φαγητά της και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, με απλά, καθημερινά συστατικά φτιάχνει μικρά αριστουργήματα. (Στις συνταγές παίρνει υπόψη της και διάφορες δυσανεξίες, αλλεργίες, δηλαδή περιλαμβάνει και πιάτα που απευθύνονται σε άτομα με θέματα υγείας – το αναφέρω επειδή το τονίζει η ίδια, και σίγουρα έχει σημασία).
Στο πρόγραμμα του Kitchen Club συμμετέχουν πολλοί γνωστοί σεφ, με δικές τους τεχνικές και συνταγές – είδα ότι ένα εργαστήριο/σεμινάριο με πολλή επιτυχία έγινε από τον φίλο, επίσης σούπερ σεφ, Γιάννη Μαρινόπουλο. Μπορεί με άλλα λόγια κάποιος να δηλώσει συμμετοχή και να παρακολουθήσει ένα εργαστήριο, σεμινάριο ή μια ομιλία, αλλά μπορεί πολύ ωραία να πάει απλώς για να φάει καταπληκτικά στο κομψό και χαριτωμένο Kitchen Club.
Upcoming events:
Μάρτιος
- Σεμινάριο ιταλικής κουζίνας με τον Βαγγέλη Φυλακτάκη, ο οποίος είναι chef στην Τοσκάνη.
- Σεμινάριο με τη διατροφολόγο Κάλη Αμπεριάδου «Μετά τον πρώτο χρόνο, τι;». Αφορά τη διατροφή στα πρώτα χρόνια ζωής ενός παιδιού και το πόσο καθοριστική είναι για την ανάπτυξη και την υγεία του.
Απρίλιος
-Δύο θεματικά workshops για παιδιά κατά την περίοδο του Πάσχα.
Kitchen Club: Ερυθρού Σταυρού 40, Καβάλα, 251 062 1850
dianasmeals.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.