- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Supper Clubs: Θα έβγαινες για φαγητό με αγνώστους;
Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club.
ΤremeEats: Τι είναι τα supper clubs ή λέσχες δείπνων και πού θα φας με αγνώστους τον Αύγουστο
Στην Ελλάδα, πού μας χάνεις πού μας βρίσκεις, σ’ ένα τραπέζι θα μας δεις όλους. Ίσως φταίει το αίμα του γλεντζέ που κυλάει στις φλέβες μας, ίσως απλώς αγαπάμε πολύ το φαγητό, πάντως το να μαζεύεσαι σε ένα σπίτι ή δίπλα στη θάλασσα με αμέτρητα καλούδια, μουσική και καλό αλκοόλ είναι η τέλεια συνταγή για ένα επιτυχημένο βράδυ. Σκέψου τώρα όλο αυτό να το ζήσεις με αγνώστους!
Τα supper clubs, ή λέσχες δείπνων, γνωρίζουν τον τελευταίο καιρό μεγάλες δόξες και συνήθως διοργανώνονται σε διαμερίσματα, διατηρητέα, γκαλερί, παραλίες ή όπου μπορείς να φανταστείς. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα γευτείς λιχουδιές – από μικρά μεζεδάκια στο μπουφέ μέχρι ένα παραδοσιακότατο παστίτσιο, μπρι και καμαμπέρ έως και fine dining μπουκιές. Θα πιεις, θα χορέψεις, θα φλερτάρεις, θα ανοίξεις κουβέντα, θα γνωρίσεις αγνώστους που μπορεί να καταλήξουν και σχέσεις ζωής, ποιος ξέρει… Αν λοιπόν τον Αύγουστο βρεθείς στην έρημη Αθήνα, άσε τις ντροπές και δοκίμασε ένα supper club. Και δεν χρειάζεται να παίρνεις παντού τους φίλους σου, θα κάνεις εκεί άλλους!
Για γκουρμέ καταστάσεις επικοινώνησε μέσω Instagram με τους tremeEats, την ομάδα που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Κύπρο. Εκτός από το ότι θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, δεν θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες τα λινά τραπεζομάντηλα, τα εξεζητημένα κηροπήγια και ό,τι άλλο συνθέτει τη μοναδική αισθητική τους. Αν προτιμάς πιο έθνικ γεύσεις, η Margarita Solovyeva από το Καζακστάν μαγειρεύει γεύσεις από τον τόπο της, αλλά και από όλο τον κόσμο, και μας φιλεύει με πολύ μεράκι στο Dining Affairs. Πιο συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου στα Εξάρχεια, η Μαργαρίτα θα παίξει με μεσογειακά καλοκαιρινά υλικά και θα τα συνδυάσει με γεωργιανές και κοζάκικες ιστορίες. Κλείσε θέση, εξαντλούνται αμέσως!
TremeEats: @tremeeats / www.tremeeats.com και Dining Affairs: @dining.affairs.world
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.