- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Mailo’s The Pasta Project: Μακαρονάδες για χρυσό μετάλλιο!
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερες μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Mailo’s The Pasta Project: Γίνε ο «πρωταθλητής» της μακαρονάδας
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όποτε βλέπω κάποιο άθλημα στην τηλεόραση, νιώθω μια ακατανίκητη ανάγκη να φάω σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά κρατιέμαι. Γιατί, εντάξει, όσο να πεις όταν βλέπεις όλα αυτά τα γυμνασμένα κορμιά, θες να προσέξεις και το δικό σου σώμα (όχι; Μπορεί και όχι). Εντάξει, θα τη φάω και τη σαλάτα, αλλά μία χειροποίητη, προσεγμένη μακαρονάδα θα την προτιμήσω! Από πού; Προφανώς από εκεί που τη φτιάχνουν καλύτερα.
Ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, λοιπόν, προετοιμάζομαι χαζεύοντας για ακόμη μια φορά το μενού του Mailo’s, αυτόν τον παράδεισο των μακαρονάδων, όπου τα ζυμαρικά παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια σου μόνο από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό. Το μόνο που μένει να κάνεις εσύ είναι να αποφασίσεις αν η μακαρονάδα σου θα γίνει με rigatoni, campanelle ή casarecce, τα τρία είδη ζυμαρικών που φτιάχνει καθημερινά η μαγική pasta machine του Mailo’s. Ύστερα είναι η στιγμή να διαλέξεις την πλούσια signature σάλτσα με την οποία θα περιχυθούν τα ζυμαρικά σου. Κι αν δεν θες κάποια από τις προτάσεις του καταλόγου (πώς γίνεται; Είσαι καλά;) μπορείς πάντα στις υπάρχουσες προτάσεις να προσθέσεις τα δικά σου extra και να γίνεις εσύ ο σεφ της μακαρονάδας σου!
Εγώ πάντως έχω ήδη βγάλει το μενού των Ολυμπιακών Αγώνων. Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, με μυρωδικά βλέποντας στίβο γιατί με τόσο τρέξιμο χρειάζεται πρωτεΐνη. Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας για το άλμα εις μήκος γιατί αυτή η μακαρονάδα με κάνει πάντα να πηδάω από τη χαρά μου. «Παστίτσιο» με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά για την κολύμβηση, γιατί καμία βουτιά δεν είναι καλύτερη από εκείνη που κάνεις σε αυτή την κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών!
Τώρα, αν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων τυχαίνει να βρίσκεσαι διακοπές, μην ανησυχείς καθόλου, τα Mailo’s δεν θα σου λείψουν! Με 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, το πιο πιθανόν είναι να βρεις τη μακαρονάδα των ονείρων σου στον τόπο διακοπών σου. Άσε που κάθε τόσο, εμφανίζεται ακόμη ένα καινούργιο κατάστημα Mailo’s για να μας πάρει το μυαλό. Να, για του λόγου το αληθές μόλις άνοιξε ένα στον Βόλο (Κουμουνδούρου 3)!
Παραγγέλνεις αποκλειστικά μέσω Wolt ή πετάγεσαι στο κοντινότερο Mailo’s γιατί είναι απόλαυση να βλέπεις τη μακαρονάδα σου να μαγειρεύεται επί τόπου. Επίσης, όσο να πεις, με το take away μια άσκηση την κάνεις. Ολυμπιονίκες θα γίνουμε πάλι...
INFO
www.mailos.gr, Fb: Mailo’s – The Pasta Project, Instagram: @mailos_pasta
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.