10 στέκια για νόστιμη κρεατοφαγία

La Boucherie: Η deli επιλογή για κρέας και όχι μόνο

Είναι νέο, μόλις τριών μηνών, και φέρνει στη γειτονιά του Βύρωνα το διαφορετικό στην αγορά του καλού κρέατος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
La Boucherie
La Boucherie
La Boucherie
La Boucherie

Είναι νέο, μόλις τριών μηνών, και φέρνει στη γειτονιά του Βύρωνα το διαφορετικό στην αγορά του καλού κρέατος. Εδώ θα βρεις ελληνικά αμνοερίφια και μοσχαράκι αρίστης ποιότητας, πουλερικά ελευθέρας βοσκής, αλλά και εκλεκτές κοπές Ουρουγουάης, Αργεντινής και Αμερικής. Ήδη έχει αποκτήσει το κοινό του γιατί η Θάλεια και ο Αλέξανδρος, τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από αυτό το εγχείρημα, φροντίζουν για την απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση ώστε να έχεις στο τραπέζι σου νοστιμιές χωρίς να έχεις κοπιάσει. Θα βρεις καθημερινά ζυμωμένα μπιφτέκια από κιμά της αρεσκείας σου για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα homemade burgers, καλαμάκια και γύρους με σπιτικές μαρινάδες για εκείνη τη βραδιά BBQ που έταξες στους φίλους σου. Ακόμα, χειροποίητα λουκάνικα και φρεσκοπαναρισμένο κοτόπουλο φιλέτο ή κοτομπουκιές για τα παιδιά. Ό,τι κι αν προμηθευτείς είναι φτιαγμένο με μεράκι και αγνά υλικά για να μην έχεις αμφιβολία ούτε για το γευστικό ούτε για το θρεπτικό αποτέλεσμα.

Εκτός από τα κρέατα, στο La Boucherie θα βρεις και άλλα προϊόντα deli, όπως κρασί δικής τους ετικέτας για να συνοδεύσεις τα γεύματά σου, εκλεκτό σαλάμι Λευκάδας για να ανοίξει η όρεξη στο τραπέζι, παραδοσιακά ζυμαρικά Διακοπτού για τις δημιουργίες σου, αλλά και vegan ζυμαρικά για να είναι όλοι χαρούμενοι όταν θα κάνεις επιτέλους εκείνο το μεγάλο τραπέζι στο σπίτι για φαγητό.

Στο La Boucherie, επειδή η εξυπηρέτηση είναι μεγάλο κεφάλαιο, κάνουν delivery είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες.

Extra tip: Αυτή την Τσικνοπέμπτη πέρνα μια βόλτα από εκεί γιατί ετοιμάζουν τσικνο-έκπληξη στη γειτονιά, μούρλια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου