10 στέκια για νόστιμη κρεατοφαγία

Grill Square: Κρεατοφαγία υψηλής ποιότητας στην Αγία Παρασκευή

Χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα, ποιοτικό φαγητό σε χορταστικές μερίδες, φιλόξενοι άνθρωποι και value for money τιμές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Grill Square
Grill Square
Grill Square
Grill Square

Χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα, ποιοτικό φαγητό σε χορταστικές μερίδες, φιλόξενοι άνθρωποι και value for money τιμές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την έξοδό για φαγητό; Και τι φαγητό. Η κρεατοφαγία στα καλύτερά της σε έναν χώρο, μάλιστα, γεμάτο από αναφορές στην τέχνη και τον πολιτισμό!

Οι άνθρωποι του Grill Square παίρνουν τα πράγματα από την αρχή, η οποία δεν είναι άλλη από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν. Έτσι, τα πάντα είναι προσεκτικά διαλεγμένα από μικρούς παραγωγούς της χώρας μας – ενδεικτικά, θα βρεις εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας και τυριά από την Κεφαλονιά.

Μην παραλείψεις να ξεκινήσεις με μια φωλιά πατάτας με αυγά, να δοκιμάσεις το χειροποίητο μπιφτέκι από βουβαλίσιο κιμά Σερρών, που ζυμώνεται με εκλεκτά μυρωδικά και βότανα, καθώς και το χοιρινό κότσι το οποίο σιγομαγειρεύεται για 6 ώρες δημιουργώντας μία τραγανή κρούστα. Θα ανακαλύψεις επίσης και εξαιρετικά αρνίσια παϊδάκια και προβατίνα φιλέτο από τη Γραβιά. Το Grill Square φημίζεται ακόμα για τις εκλεκτές κοπές του όπως είναι το T-bone, η Tomahawk, το Rib-eye και το Διάφραγμα. Κράτησε όμως χώρο και για τις πεντανόστιμες πίτες Σκοπέλου που παρασκευάζονται από τοπικό εργαστήριο και είναι χειροποίητες και γεμιστές μόνο με αγνά υλικά.

Θα συνοδεύσεις το υπέροχο γεύμα σου με κρασιά που θα επιλέξεις από μία ιδιαίτερα προσεγμένη λίστα ή με αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας, όπως είναι το φημισμένο τσίπουρο Κατσαρού από τον Τύρναβο και η αυθεντική ρακή από την Κρήτη, ενώ και οι μπίρες είναι επίσης ξεχωριστές επιλογές από εγχώριες μικροζυθοποιίες. Άντε και καλή όρεξη!

Extra tip: Κλείσε από τώρα τραπέζι για την Τσικνοπέμπτη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου