10 στέκια για νόστιμη κρεατοφαγία

Άγιος Μερκούριος: Το εξοχικό κέντρο της Βαρυμπόμπης με το τέλειο φαγητό!

Πεντανόστιμα πιάτα φτιαγμένα πάντα με αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, και όλα ψημένα παραδοσιακά στα κάρβουνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγιος Μερκούριος
Άγιος Μερκούριος
Άγιος Μερκούριος
Άγιος Μερκούριος

Ιδανικός προορισμός για μια βόλτα σε συνδυασμό με τέλειο φαγητό, το εξοχικό κέντρο του Αγίου Μερκουρίου, το οποίο μετρά 47 χρόνια λειτουργίας, εκ των οποίων τα τελευταία 15 βρίσκεται στην τωρινή του θέση στη Βαρυπόμπη.

Ιδρυτής, το 1977, ο Δημήτρης Καλομηνίδης, παππούς του τωρινού συνονόματου ιδιοκτήτη, Δημήτρη Καλομηνίδη, με τη διαδοχή από γενιά σε γενιά, το μεράκι και την αγάπη για την παράδοση και την ποιότητα να αποτελούν κάποιους από τους λόγους που ο Άγιος Μερκούριος συνεχίζει να γράφει ιστορία στο καλό φαγητό!

Το σύνολο του μενού του εστιατορίου είναι γεμάτο από πεντανόστιμα πιάτα φτιαγμένα πάντα με αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά αν δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις, να σου «συστήσουμε» τους πρωταγωνιστές: must πιάτα του Αγίου Μερκουρίου είναι τα αρνίσια παϊδάκια γάλακτος, οι μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, ribeye, Tomahawk, αλλά και η πιο πρόσφατη ζουμερή προσθήκη στο menu, το μοσχαρίσιο διάφραγμα! Φυσικά, όλα ψήνονται παραδοσιακά στα κάρβουνα!

Από τα ορεκτικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη νοστιμιά από το χειροποίητο τυροπιτάρι που αποτελεί ένα από τα best seller του μαγαζιού, όπως επίσης και το πεντανόστιμο κριθαρότο μοσχάρι με μανιτάρια.

Εάν είστε λάτρης των αλοιφών, τότε ζητήστε τζατζίκι ή τυροκαυτερή που παρασκευάζονται καθημερινά!

Να το επισκεφθείτε, θα εντυπωσιαστείτε από τη ζεστή και φιλόξενη αύρα του χώρου, αλλά και από την υπέροχη θέα με πιάτο την Αθήνα που σίγουρα θα σας κερδίσει!