10 στέκια για νόστιμη κρεατοφαγία

Ωρίμασις: Premium κοπές εκλεκτών κρεάτων από την Ελλάδα και τις καλύτερες φάρμες του εξωτερικού

Οι άνθρωποι εδώ είναι πραγματικοί επιστήμονες στον τομέα τους, γι’ αυτό άλλωστε και τους προτιμούν οι καλύτεροι του είδους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ωρίμασις
Ωρίμασις
Ωρίμασις
Ωρίμασις

O Τάσος Χατζηλιάδης μεγάλωσε μέσα στο κρεοπωλείο του πατέρα του, Μάκη, μαθαίνοντας από κοντά και από πρώτο χέρι τη φροντίδα του κρέατος. Στη συνέχεια, σπούδασε, ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σήμερα η εταιρεία του προμηθεύει κάποια από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια, κρεοπωλεία και καταστήματα deli σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η Ωρίμασις, η οποία βρίσκεται πλέον στον έβδομο χρόνο της λειτουργίας της, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα premium κοπών από επιλεγμένες μοσχίδες από μικρές ελληνικές φάρμες, παρασκευάζει τα δικά της αλλαντικά χωρίς συντηρητικά και εισάγει premium κοπές από τις πιο φημισμένες φάρμες του κόσμου.

Οι άνθρωποι εδώ είναι πραγματικοί επιστήμονες στον τομέα τους, γι’ αυτό άλλωστε και τους προτιμούν οι καλύτεροι του είδους. Έτσι, προχωρούν στην ξηρή ωρίμανση του κρέατος, δηλαδή στην αποθήκευσή του σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για διάστημα από μία έως και περισσότερες από 10 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι το κρέας να γίνει πιο τρυφερό, γεμάτο με βαθιά αρώματα, αποκτώντας μια πιο βαθιά και έντονη, περισσότερο συμπυκνωμένη και ισορροπημένη γεύση.

Μάλιστα, όλα αυτά τα σπουδαία μπορούμε να τα προμηθευτείτε και στη λιανική, από το απόλυτα ενημερωμένο και εύχρηστο e-shop της Ωρίμασις, η οποία ετοιμάζει σε μερίδες και συσκευάζει όλες τις κοπές, αποστέλλοντάς τις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Extra tip: Όλα τα προϊόντα Ωρίμασις είναι πιστοποιημένα με τα ανώτερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου