10 στέκια για νόστιμη κρεατοφαγία

Meat the Greek: Φοβερό χειροποίητο τυλιχτό!

Αξίζει να δοκιμάσεις τόσο κλασικές όσο και ιδιαίτερες γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Meat the Greek
Meat the Greek
Meat the Greek
Meat the Greek

Ένα μπαμπάτσικο τυλιχτό με χειροποίητο, δροσερό, μπόλικο τζατζίκι (με γιαούρτι από την Κρήτη, παρακαλώ) και φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες του ονείρου μόλις καταφθάνει στο τραπέζι μας. Κάθε φορά που το γεύομαι μου θυμίζει γιατί λατρεύω τόσο τον βασιλιά του ελληνικού street food! Στο διπλανό τραπέζι ρίχνω μια κλεφτή ματιά στα πιτόγυρα με φρέσκο και εξίσου χειροποίητο γύρο – που ετοιμάζεται την ίδια μέρα και ξεχειλίζει από την τραγανή πιτούλα που μόλις έχει ξεροψηθεί. Μοσχοβολούν επίσης! Στον ανανεωμένο, ζεστό και φιλικό χώρο του Meat the Greek θα βρεις το πιο περιποιημένο τυλιχτό του κέντρου, που θυμίζει σουβλάκι από τα παλιά, αλλά και διαλεχτά κρέατα ψημένα με μεράκι, όλα με φρέσκες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Αξίζει να δοκιμάσεις τόσο κλασικές όσο και ιδιαίτερες γεύσεις. Από ορεκτικά η φέτα Ρούμελης σε τραγανό φύλλο με μέλι και καβουρδισμένο σουσάμι είναι πεντανόστιμη, ενώ το μαστέλο Χίου στη σχάρα με χειροποίητη μαρμελάδα, μούρλια.

Να απολαύσεις χωριάτικη σαλάτα με φέτα Ρούμελης, ελιές παραγωγής τους, ανθό κάπαρης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και την αντιοξειδωτική πράσινη με iceberg, baby σπανάκι, πολύχρωμες πιπεριές, καβουρδισμένο ηλιόσπορο, τριμμένο καρότο και σος με φρέσκο τζίντζερ και μέλι! Ξακουστά και αγαπημένα είναι τα μαμαδίστικα μπιφτέκια και οι σπιτικοί ρεβυθοκεφτέδες, ενώ υπάρχουν φυσικά vegan και vegetarian επιλογές για κάθε επιθυμία.