10 στέκια για νόστιμη κρεατοφαγία

42 Barstronomy Athens: Αισθητική και γευστική τελειότητα

Μέχρι πρότινος είχαμε στο μυαλό μας ότι στο μενού του πρωταγωνιστούσαν finger food προτάσεις. Το μενού του όμως εμπλουτίστηκε με ενδιαφέρουσες κρεατοφαγικές επιλογές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42 Barstronomy Athens
42 Barstronomy Athens
42 Barstronomy Athens
42 Barstronomy Athens

Στη Στοά Μπολάνη, στην καρδιά του κέντρου, μια ανάσα από το Σύνταγμα, βρίσκεται το 42 Barstronomy Athens, ένα διαχρονικό και εκλεπτυσμένο all day restaurant bar, αγαπημένο για τη φροντίδα που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια.

Το βραβευμένο για τα ποτά του 42 Barstronomy Athens διαθέτει μια αντίστοιχα πεντανόστιμη και άκρως προσεγμένη κουζίνα. Μέχρι πρότινος είχαμε στο μυαλό μας ότι στο μενού του πρωταγωνιστούσαν finger food προτάσεις που συνόδευαν ένα πολύ ιδιαίτερο ποτό - σαν τα best seller mini double bacon cheeseburgers , αλλά και τα chicken thigh skewers.

Το μενού του όμως εμπλουτίστηκε με ενδιαφέρουσες κρεατοφαγικές επιλογές, όπως ζουμερές και γευστικότατες κοπές διαφόρων λογιών. T-bone steak, bavette steak, sirloin steak, αλλά και steak τόνου για τους pescaterian της παρέας, είναι ορισμένα από τα κυρίως που ξεχωρίζουν. Φυσικά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με creamed σπανάκι, mac n cheese με τρούφα, γλασαρισμένα καρότα με μυρωδικά και βούτυρο ή πατάτες τηγανητές για όσους προτιμούν πιο παραδοσιακούς συνδυασμούς. Αν πάλι θέλετε ο πρωταγωνιστής της βραδιάς να είναι ένα ποτήρι κρασί από την ενημερωμένη λίστα ή ένα κοκτέιλ από τις παραλλαγές κλασικών συνταγών τους, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα από τα λαχταριστά ορεκτικά τους. Εμείς δοκιμάσαμε το ονειρεμένο carpaccio από black angus με παρμεζάνα, άγρια ρόκα και μπαλσάμικο, μαζί με το ανάλαφρο και κομψό signature cocktail τους, ονόματι «Italian Job», με martini bitter, πορτοκάλι, μανταρίνι και bubbles, που όπως και κάθε άλλη επιλογή είχαν υψηλό αισθητικό αλλά και γευστικό αποτέλεσμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου