21 στέκια για να χαρείς το καλοκαίρι στα Νότια Προάστια

Nakama Casual Sushi Bar: Το sushi bar της καρδιάς μας επιτέλους και στη Γλυφάδα

Το στέκι που έκανε το sushi προσιτό

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_0156.jpg
atk_0142.jpg
atk_0190.jpg
atk_0159_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To αγαπημένο Nakama μόλις άνοιξε και στη Γλυφάδα!

Το αγαπημένο Nakama, που μας καλόμαθε με το εξαιρετικής ποιότητας sushi του που είναι πάντα φρεσκότατο, πεντανόστιμο, και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές, μετά το Κολωνάκι και τη Νέα Σμύρνη, άνοιξε και στην όμορφη γειτονιά της Γλυφάδας. Για την ώρα, όλα τα ωραία του μπορούμε να τα έχουμε στο σπίτι, στο γραφείο, στη βόλτα είτε με take away είτε με delivery μέχρι το τέλος καλοκαιριού που θα έχει ετοιμάσει τη σάλα του. 

Η ομάδα του Nakama έχει τεράστια εμπειρία και χρησιμοποιεί πάντα άριστες πρώτες ύλες σε όσα ετοιμάζουν καθημερινά, όλα γεύσεις ακαταμάχητες που το κάνουν εξαιρετικά δημοφιλές. Εμείς λατρεύουμε το Forbidden, που είναι ρολό με μαύρο ρύζι, σολομό, surimi καβουριού και spicy mayo, λέμε Oh La La με το ομώνυμο ρολό tempura με σολομό, μαγιονέζα και tobiko, ενθουσιαζόμαστε με το Black Mamba, το ρολό με μαύρο ρύζι, σολομό και spicy mayo! 

Θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία από noodles, φανταστικά bao bans, σαν το Bao Bun Salmon με ασιατικό ψωμάκι ατμού, καπνιστό σολομό, κρέμα τυριού, αγγούρι και ραπανάκι, αλλά και υπέροχες vegan επιλογές όπως το Virgin Mary, ρολό με tempura tofu, αγγούρι, καρότο, σπαράγγια και από πάνω φράουλα και vegan spicy mayo sauce. Ανοιχτό καθημερινά 13.00 - 24.00.  

Γλυφάδα: Γούναρη 118, 210 9600996
Κολωνάκι: Μασσαλίας 5, Κολωνάκι, 210 3616053, 
Νέα Σμύρνη: Ελ. Βενιζέλου 44, 210 9373243

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ