21 στέκια για να χαρείς το καλοκαίρι στα Νότια Προάστια

Manos Haute Coiffure: Το σαλόνι ομορφιάς που ακούει κάθε σου επιθυμία

Ο hair expert Μάνος Κοψαχείλης και οι συνεργάτες του θα σου προσφέρουν το κούρεμα που πάντα ήθελες

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l7654.jpg
_m_l7539.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Manos Haute Coiffure φημίζεται σε όλα τα Νότια Προάστια για τον άψογο επαγγελματισμό και την εξαιρετική δουλειά των κομμωτών του

Όλοι μας είμαστε μοναδικοί, όλοι είμαστε όμορφοι με τον δικό μας τρόπο. Αλλά την πρώτη φορά που βρίσκεσαι στο Manos Haute Coiffure, όταν κάθεσαι στον προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο αναμονής και βολεύεσαι αναπαυτικά στις βελούδινες πολυθρόνες, νιώθεις λίγο παραπάνω μοναδικός. Είναι γιατί η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σου, και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι αυτή η προσοχή δεν είναι κάτι το προσποιητό, απλώς είναι ο τρόπος που έχουν διαλέξει οι άνθρωποι για να κάνουν τη δουλειά τους. Στο Manos Haute Coiffure, βλέπεις, στα 14 χρόνια που λειτουργεί, η εξατομίκευση των υπηρεσιών είναι το Α και το Ω. 

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να τολμήσεις μια αλλαγή στο κούρεμά σου, αν ψάχνεις ένα διαφορετικό λουκ για τις διακοπές που έρχονται ή αν απλώς αναζητάς εκείνον τον ειδικό που θα ακούσει (και θα κατανοήσει) όλες τις αλλαγές που θες να κάνεις, είσαι στο σωστό μέρος! Το Manos Haute Coiffure φημίζεται σε όλα τα Νότια Προάστια για τον άψογο επαγγελματισμό και την εξαιρετική δουλειά των κομμωτών του. Αφέσου στα έμπειρα χέρια τους και δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!

Ο hair expert Μάνος Κοψαχείλης και οι συνεργάτες του θα σου προσφέρουν το κούρεμα που πάντα ήθελες. Και θα το πετύχουν αυτό ξεκινώντας από μία επαγγελματική διάγνωση μαλλιών. Ύστερα θα σου προτείνουν μια περιποίηση που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις την δροσερή σπιτική λεμονάδα που μόλις σου πρόσφεραν. Το αγαπημένο κομμωτήριο των Νοτίων θέλει να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου, πάνω απ’ όλα, όμως, ακούει τις δικές σου επιθυμίες. Κάθε μέλος της έμπειρης ομάδας του Manos Haute Coiffure θα περάσει μαζί σου αρκετό χρόνο ώστε να καταλάβει με ακρίβεια την αλλαγή που θες να κάνεις. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει χαρίσει σε αυτό το κομμωτήριο τη μεγάλη του φήμη. Εδώ, κάθε καλεσμένος είναι μοναδικός και ο στόχος είναι ακριβώς αυτός: να αναδειχθεί η μοναδικότητά του. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ