21 στέκια για να χαρείς το καλοκαίρι στα Νότια Προάστια

Athens Metro Mall: Η απόλυτη εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας στα Νότια Προάστια

Όλα τα αγαπημένα brands έχουν καταστήματα στο Athens Metro Mall

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_1569-ok.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος 17343
  • 2109769444

Στο Athens Metro Mall για ψώνια, εστιατόρια, και ψυχαγωγία!

Ο παράδεισος της βόλτας για ψώνια και ψυχαγωγία, εύκολα προσβάσιμος απ’ όποιο σημείο κι αν τον επισκεφθείτε! Πεντακάθαρος, με μια αίσθηση πολυτέλειας σαν τα φημισμένα mall των μητροπόλεων του εξωτερικού, με ευγενικούς ανθρώπους και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας σε παροχές. 

Αλλά ας μιλήσουμε πρώτα για τα ψώνια. Όλα τα αγαπημένα brands έχουν καταστήματα στο Athens Metro Mall, διαθέτοντας όλες τις νέες αφίξεις (τελευταία άφιξη το κατάστημα του Funky Buddha). Θα βρείτε περισσότερα από 90 brands για ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, για επίσημες ή χαλαρές εμφανίσεις και, μάλιστα, πολύ συχνά με προσφορές! Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλετε κάτι που να σας αρέσει και να σας ταιριάζει τέλεια και να μην το βρείτε εδώ. 

Τι άλλο υπάρχει στα πέντε επίπεδα του Athens Metro Mall; 18 εστιατόρια και καφέ για να κάνετε μια ευχάριστη στάση από τα ψώνια σας, αλλά και πέντε κινηματογραφικές αίθουσες οι οποίες προβάλουν όλες τις νέες ταινίες. Απόλυτα φιλόξενο για άτομα με ειδικές ανάγκες, παντού υπάρχουν ράμπες για εύκολη κίνηση και πρόσβαση, ενώ έχει προβλεφθεί να υπάρχουν σε κάθε όροφο τουαλέτες για ΑμΕΑ. Εάν χρειάζεστε μετρητά θα βρείτε ΑΤΜ, όση ώρα κάνετε τη βόλτα σας μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο πλυντήριο αυτοκινήτων, υπάρχει χώρος στάθμευσης 1.200 θέσεων, παιδότοπος, χώρος φροντίδας βρεφών, σούπερ μάρκετ, πρώτες βοήθειες, δωρεάν WiFi. Πραγματικά η απόλυτη εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας στα Νότια Προάστια.  

Extra tip: Μέχρι τις 17 Ιουλίου οι μικροί φίλοι να μη χάσουν το Playmobil Fun, που είναι αφιερωμένο στην ελληνική μυθολογία, με την Αργοναυτική Εκστρατεία, τον Οδυσσέα, τον Κύκλωπα και όλους τους άλλους ήρωες να ζωντανεύουν στο Athens Metro Mall! 

  • Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος 17343
  • 2109769444

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ