21 στέκια για να χαρείς το καλοκαίρι στα Νότια Προάστια

The Superdrinks: To νέο health trend της εποχής

Η νέα κατηγορία φυσικών αναψυκτικών με όφελος στην υγεία

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
superdrinks.jpg
  • 2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Superdrinks: τα νέα φυσικά αναψυκτικά που κάνουν καλό στην υγεία σου!

To καλοκαίρι έφτασε, τα φεστιβάλ και οι συναυλίες έχουν πάρει ήδη φωτιά κι εσύ superdrinks έχεις δοκιμάσει ή ακόμα; O Χάρης Βρανάς (φαρμακοποιός), Founder & CEO, και ο Γιώργος Πατρικιάνος, Sales Manager της εταιρίας “ΑΝΑΦΙΣ Μ.ΕΠΕ”, η οποία ιδρύθηκε το 2013, τα τελευταία 3 χρόνια ανέπτυξαν το τμήμα των λειτουργικών τροφίμων και ποτών υπό το τίτλο The Superdrinks. Η νέα κατηγορία φυσικών αναψυκτικών με όφελος υγείας, καθώς –εκτός της απόλαυσης που προσφέρουν– παρέχουν στον οργανισμό προβιοτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Βασικό τους προϊόν αποτελεί η Kombucha (κομπούτσα), Νο.1 trend σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Η εταιρεία έχει τη χαρά να εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο Τop Brands όπως VIGO Kombucha που είναι παστεριωμένη kombucha πλούσια σε προβιοτικά και κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικές εκδοχές –ελαφράς και μακράς ζύμωσης καθώς και wellness shots–, Laesk Kombucha που είναι οργανική, μη παστεριωμένη κοmbucha, χαμηλού θερμιδικού δείκτη και με 1 δισ. προβιοτικά, ενώ από τον Φεβρουάριο του ’22 έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά το Brand PUNK Rabbit Kombucha, ένα brand που έρχεται να κάνει επανάσταση σε ό,τι ξέρεις για τα αναψυκτικά με ζύμωση! Και μια επανάσταση που φυσικά ξεκινάει από αυτό που επιλέγεις να πιεις! 100% φυσικά συστατικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με περισσότερα από 1 δισ. προβιοτικά. Κυκλοφορεί σε 4 ξεχωριστές γεύσεις που ταιριάζουν τέλεια με το καλοκαίρι, όπως Mango & Passion Fruit, Pineapple & Peach, μοναδικό Rhubarb (ραβέντι) αλλά και Hops (Λυκίσκος, που θυμίζει έντονα μια non alcohol beer). Αν πάλι είσαι coffeeholic αλλά πίνεις τόσους πολλούς που αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι κάνεις κακό στο στομάχι σου, τότε η σειρά με kombucha ζυμωμένη σε cold brew καφέ θα σου δώσει τη λύση που αναζητάς… Coffee και Coffee Orange χωρίς ζάχαρη για να διαλέξεις! Και για όσους δεν μπορούν να αποφύγουν το κοκτεϊλάκι τους, τα Punk Rabbit κάνουν κι εδώ την επανάστασή τους, καθώς με 5% φυσικό αλκοόλ από τη ζύμωση σου προσφέρουν τη Hard Kombucha σειρά με γεύσεις Guava και Passion Fruit, φυσικά χωρίς ζάχαρη και με ελάχιστες θερμίδες!

Εκτός από τα προϊόντα με kombucha η εταιρεία διακινεί το μοναδικά ισορροπημένο YOKO Bio Matcha Tea αλλά και τα φυσικά βραβευμένα, χαμηλού θερμιδικού δείκτη αναψυκτικά CUCUMIS με γεύση λεβάντα και αγγούρι, ενώ στο κωδικολόγιό της έχει προστεθεί η ΝΟΑΜ premium lager μπίρα από τη Γερμανία (που εκτός από τη γεύση της θα ενθουσιαστείτε από το μοναδικό vintage μπουκάλι της) καθώς και το premium ηφαιστειογενές μεταλλικό νερό SANTANIOL που έρχεται κατευθείαν από την Ισπανία και όλα τους υπόσχονται να σε δροσίσουν.

Η εταιρεία με όλο αυτό το portfolio αποτελεί πλέον leader στην κατηγορία της κι όλο αυτό μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και με συνθήκες πανδημίας! Και το σημαντικό είναι ότι κάνοντας συνεχώς έρευνα και επενδύοντας στην ανάπτυξη κωδικολογίου, αναμένονται σύντομα κι άλλα πολλά…

Mε μότο τους Feel different Drink different και #thissummerthinkpunk και τη σιγουριά ότι θα τα βρεις τόσο σε premium χώρους του δικτύου HoReCa στην Aθήνα όσο και σε top ταξιδωτικούς προορισμούς όπως Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, επιλεγμένα super market και ξενοδοχεία, όσο και σημαντικά αθλητικά γεγονότα, τα Superdrinks έχουν τη γεύση που ζητάς από το καλοκαίρι. Μη χάσεις: στις 22/6 θα τους βρεις στα MAD VMA με ενεργή παρουσία σε act πάνω στη σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ