19 hot στέκια του Παγκρατίου που πρέπει να ξέρεις

Holiday Suites Arnis Street, καλαίσθητο, λειτουργικό, σε έναν κατάφυτο πεζόδρομο

Ιδανική πρόταση για διαμονή στην Αθήνα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
holiday_suites_arnis_street_4.jpg
holiday_suites_arnis_street_1.jpg
holiday_suites_arnis_street_2.jpg
holiday_suites_arnis_street_3.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Holiday Suites Arnis Street αποτελεί εξαιρετική επιλογή διαμονής στο κέντρο της Αθήνας για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες.

Ιδανική πρόταση για διαμονή στην Αθήνα το Holiday Suites Arnis Street, δίπλα στο κέντρο και σε όλα τα αξιοθέατα και μόλις 3 λεπτά από τον σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής και συγχρόνως ήσυχο, ασφαλές και διακριτικό, στον καταπράσινο πεζόδρομο της Άρνης. 

Καλαίσθητο, λειτουργικό και πλήρως ανακαινισμένο πρόσφατα, το Holiday Suites Arnis Street αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια και επαγγελματίες, διαθέτοντας 34 απόλυτα σύγχρονες σουίτες, σχεδιασμένες για να σας προσφέρουν ζεστασιά και χαλάρωση, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 4 άτομα. Κάθε σουίτα διαθέτει, μεταξύ άλλων, kitchenette και καναπέ που γίνεται κρεβάτι, το πρωινό σας μπορείτε να το πάρετε είτε στην αίθουσα πρωινού είτε στη σουίτα σας, η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι δωρεάν σε όλους τους χώρους, το προσωπικό είναι ευγενέστατο και άρτια καταρτισμένο. 

Επιπλέον, για την ακόμα πιο άνετη διαμονή σας στη διάθεσή σας βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις και παροχές του γειτονικού, βραβευμένου «αδελφού» Crowne Plaza Athens City Centre Hotel, όπως ΑΤΜ, υπόγειο πάρκινγκ 150 θέσεων, γυμναστήριο, σάουνα, πισίνα στο roof garden το καλοκαίρι. 

Extra tip: To Holiday Suites Arnis Street είναι ένα απόλυτα pet friendly ξενοδοχείο, όπου χάρη στην υπηρεσία “Happy Pet Project” το κατοικίδιό σας, γατάκι ή σκυλάκι, θα απολαύσει εξίσου τη διαμονή του. Μάλιστα, όλα τα έσοδα από τη διαμονή των κατοικίδιων προσφέρονται στη Φιλοζωική Οργάνωση Stray.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ