19 hot στέκια του Παγκρατίου που πρέπει να ξέρεις

Millybird, το σαλόνι που ονειρεύτηκες έγινε café!

Ατμοσφαιρικό, ζεστό, φωτεινό, με πολύ όμορφη αισθητική, σαν το σαλόνι των ονείρων σου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
millybird_1.jpg
millybird_3.jpg
millybird_4.jpg
millybird_2.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Millybird είναι ένα πολύ cozy café που θα μπορούσε να είναι το σαλόνι του σπιτιού σου.

Ατμοσφαιρικό, ζεστό, φωτεινό, με πολύ όμορφη αισθητική, σαν το σαλόνι των ονείρων σου. Κάτι τέτοιο είναι και στην πραγματικότητα το Millybird, ένα πολύ cozy café που θα μπορούσε να είναι το σαλόνι του σπιτιού σου, ανοιχτό για όλους τους καλούς σου φίλους! 

Εδώ στο Millybird οι άνθρωποι έχουν μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Η ημέρα ξεκινάει με εκλεκτό καφέ, με τη Μελίσσα να ετοιμάζει καθημερινά χειροποίητες αλμυρές και γλυκές απολαύσεις, όπως θα τις έφτιαχνε και για τους αγαπημένους της. Από αλμυρά, θα επιλέξεις από φοβερές τάρτες, πεντανόστιμες πίτες, bagels και μια μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, ενώ και τα γλυκά δεν πάνε πίσω, με πρωταγωνιστές τα carrot cake, τη μηλόπιτα και την τάρτα λεμόνι! 

Να θυμάσαι ακόμη ότι τα Σαββατοκύριακα το Millybird προσφέρει και εξαιρετικό brunch με αυγά σε διάφορες εκδοχές, αγαπάει τη σαμπάνια και το καλό κρασί και από τον Απρίλιο οι Τετάρτες, οι Πέμπτες και οι Παρασκευές θα είναι αφιερωμένες στα αγαπημένα αυτά ποτά, συνοδεία finger foods έως τις 23.00. Θα το αγαπήσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ