19 hot στέκια του Παγκρατίου που πρέπει να ξέρεις

Omnia Pagrati Apartments by K. Erikat, άψογης αισθητικής ενοικιαζόμενα dιαμερίσματα

Πραγματικά τα διαμερίσματα που θα ήθελες να ζεις για πάντα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
omnia-pagrati-apartment-athens-greece-sitting-area-2.jpg
omnia-pagrati-apartment-athens-greece-hip-bedroom-3.jpg
omnia_apartments_athens_hotel_3055.jpg
omnia-apartments-athens-living-room-1.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Omnia Pagrati Apartments είναι ιδανικά για αυτούς που θέλουν να αισθανθούν τα local vibes της πόλης

Πραγματικά τα διαμερίσματα που θα ήθελες να ζεις για πάντα, στην urban γειτονιά του Παγκρατίου. Με 23 άψογης αισθητικής και απόλυτα λειτουργικά διαμερίσματα, από 20 έως και 50 τ.μ., τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτομα, τα Omnia Pagrati Apartments είναι ιδανικά για αυτούς που θέλουν να αισθανθούν τα local vibes της πόλης. Πολύ κοντά στο κέντρο και στην πλατεία Συντάγματος, αλλά σε μια ήρεμη και ασφαλή περιοχή, σε μια παραδοσιακή αθηναϊκή γειτονιά, και μάλιστα πολύ ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια, στον πιο εμπορικό δρόμο του Παγκρατίου, με εστιατόρια, καφέ, σινεμά σε απόσταση αναπνοής.  

Πρόκειται για διαμερίσματα στα οποία, υποθετικά, όντως θα μπορούσε να ζήσει κανείς για πάντα, καθώς είναι καινούργια, πλήρως ανακαινισμένα, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ενός νοικοκυριού: Έχουν κανονική κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, τουαλέτα, πόρτα ασφαλείας, δωρεάν wi-fi, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν φιλοξενούμενοι που μένουν από μία ημέρα έως και έξι μήνες. 

Είτε έρθετε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είτε για τουρισμό, τα Omnia Pagrati Apartments θα σας δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας, αλλά και να νιώσετε τον αληθινό σφυγμό της πόλης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ