19 hot στέκια του Παγκρατίου που πρέπει να ξέρεις

Το Καπλάνι, oι αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης

Ιδανικός προορισμός για την έξοδό σας, αλλά και για να πραγματοποιήσετε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
to_kaplani_1.jpg
to_kaplani_2.jpg
to_kaplani_3.jpg
to_kaplani_4.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Καπλάνι είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο που φημίζεται για τη δημιουργική μεσογειακή του κουζίνα με παραδοσιακές γεύσεις από την Κρήτη.

Μοναδική εμπειρία κάθε επίσκεψη στο Καπλάνι, ένα εξαιρετικό εστιατόριο που φημίζεται για τη δημιουργική μεσογειακή του κουζίνα με παραδοσιακές γεύσεις από την Κρήτη. Στο Καπλάνι θα βρείτε αυθεντική κρητική φιλοξενία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα, σε έναν καλαίσθητο χώρο που μοιράζεται σε τρία επίπεδα: ο εσωτερικός, ο επάνω χώρος και ο εξωτερικός. 

Το Καπλάνι, που χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία από την Κρήτη, από τις γραβιέρες, τα απάκια και τα μέλια, μέχρι τα κρασιά, τα αναψυκτικά και τα νερά, μας ετοιμάζει αυτές τις ημέρες κάποιες απίστευτες σαρακοστιανές απολαύσεις! Χταπόδι στιφάδο, γαρίδες κριθαρότο με φρέσκα μυρωδικά και ντομάτα, χταπόδι στη σχάρα με φάβα, τσιγαριαστά χόρτα με φρέσκια ντομάτα, φρέσκο κρεμμύδι και λαδολέμονο είναι κάποιες μόνο από αυτές, ενώ πάντα υπάρχουν και οι επιλογές του κανονικού μενού. Ανάμεσα στις προτάσεις του το ξεχωριστό γαμοπίλαφο, το πρόβειο κότσι με πουρέ σελινόριζας, η πανσέτα φουρνιστή με πατάτες χωριάτικες με τη φλούδα τους, οι χοχλιοί μπουμπουριστοί με φρέσκο δενδρολίβανο, ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και παλαιωμένο ξύδι και άλλα πολλά!   

Ιδανικός προορισμός για την έξοδό σας, αλλά και για να πραγματοποιήσετε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17.00-12.30, Σάββατο 13.00-12.30, Κυριακή 13.00-18.00. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ