11 hot στέκια του Χολαργού που πρέπει να ξέρεις

Cornell The Bar: Μια έκπληξη για όλες τις ώρες της ημέρας

Ωραίος καφές, brunch, ελαφριά πιάτα και εξαιρετικά cocktails στη νόστιμη γειτονιά του Χολαργού

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
conerll_1.jpg
conerll_2.jpg
conerll_3.jpg
conerll_4.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Cornell The Bar στον Χολαργό είναι το στέκι σου για κάθε στιγμή της ημέρας

Από τα μέρη που με το που μπαίνεις σου φτιάχνουν τη διάθεση το Cornell The Bar, με την καλαίσθητη pop αισθητική του, την άπλα του, τις μεγάλες τζαμαρίες που γεμίζουν τον χώρο με φως και αφήνουν το βλέμμα να ταξιδέψει. Πολλά θετικά vibes, με άλλα λόγια, μια ευχάριστη αύρα που την αισθάνεσαι αμέσως. Αν και λειτουργεί μόλις λίγους μήνες, από τον Οκτώβριο, το Cornell έχει αποκτήσει πολλούς και καλούς φίλους, οι οποίοι το επιλέγουν για όλες τις ώρες της ημέρας, αφού κάθε στιγμή προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Η μέρα ξεκινάει από τις 8 με specialty καφέ Area 51 και από τις 9 το πρωί έως και τις 4 μετά το μεσημέρι, κάθε μέρα, η κουζίνα σερβίρει ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης. Στην περίπτωση που βρεθείς σε δίλημμα, να σου προτείνουμε τα dip fried eggs, που είναι αυγά βραστά μελάτα παναρισμένα σε πάνκο, με μανιτάρια, σαλάμι Λευκάδας και ολαντέζ αρωματισμένη με εστραγκόν και λάιμ, αλλά και το φοβερό vegan pancake με σιρόπι σφενδάμου, mix berries και κρέμα καρύδας!

Η κουζίνα του Cornell, βέβαια, ετοιμάζει πολλά και ωραία όλη την ημέρα, όπως bao bans, tacos, falafel, burgers, αλλά και κάποιες πολύ ιδιαίτερες σαλάτες, σαν αυτή με τα noodles, τηγανητό αβοκάντο και λαχανικά, με dressing από φιστικοβούτυρο και τζίντζερ, ή τη σαλάτα με κινόα, πιπεριές, αβοκάντο και μάνγκο, με dressing καρύδας και μυρωδικών!

Κι όσο η ώρα περνάει, το –και pet friendly– Cornell αρχίζει να αποκτά όλο και περισσότερο bar χαρακτήρα, με καλό κρασί, ποικιλία από μπίρες, κλασικά αλλά και εξαιρετικά signature cocktails, σαν το Bloody Paloma, συχνά events και αγαπημένες funky, ροκ και ντίσκο μουσικές.

Extra tip: Είπαμε ότι το Cornell The Bar είναι all day, αλλά εμείς του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία νωρίς ή πιο αργά προς το απόγευμα, μετά τη δουλειά, όταν κάθεσαι εκεί και μεμιάς σαν κάτι να σου παίρνει όλη την κούραση!