11 hot στέκια του Χολαργού που πρέπει να ξέρεις

ΟΝΕ, all day comfort ιταλική κουζίνα

Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα στα βόρεια προάστια

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
io7a3932.jpg
io7a3938.jpg
io7a3992.jpg
io7a3960.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

One, ένα εστιατόριο που «υπηρετεί» με συνέπεια τις comfort ιταλικές γεύσεις.

Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα στα βόρεια προάστια και όχι μόνο, το One, ένα εστιατόριο που «υπηρετεί» με συνέπεια τις comfort ιταλικές γεύσεις, φροντίζοντας να χρησιμοποιεί πάντα τα πιο αγνά υλικά. 

Με all day χαρακτήρα, το One ξεκινάει την ημέρα με καλοφτιαγμένο καφέ τον οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε με κάποιες από τις εξαιρετικές προτάσεις για πρωινό και brunch, όπως φοβερά πιτσέτι, μπρουσκέτες, panini, italian style mini burgers και άλλα πολλά, ενώ δεν λείπουν οι φρέσκοι χυμοί αλλά και οι φανταστικές ιταλικές σοκολάτες! 

Ιδανικός προορισμός και για ένα επαγγελματικό lunch αλλά και για μια ολοκληρωμένη βραδινή έξοδο, το One θα σας προτείνει υπέροχα πιάτα, όπως λινγκουίνι με προσούτο, μανιτάρια και τρούφα, χειροποίητο μοσχαρίσιο καρπάτσιο, οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την πίτσα με φιστίκι Αιγίνης, προσούτο και κρέμα τυριού, αλλά και τη χειροποίητη τιραμισού, η οποία ετοιμάζεται την ώρα της παραγγελίας σας. 

Όλα αυτά σε έναν ζεστό και όμορφο χώρο, με φιλόξενους ανθρώπους που δείχνουν το μεράκι τους σε κάθε λεπτομέρεια. Σημειώστε, επίσης, ότι κάθε Τετάρτη υπάρχει το Super Pizza Deal με όλες τις πίτσες στη μισή τιμή, αλλά και ότι κάθε Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας με live απαλή μουσική σε ξένο ρεπερτόριο. 

Extra tip: Τώρα που ο καιρός θα ανοίξει σιγά σιγά, όλα τα ωραία και νόστιμα του One θα μπορείτε να τα χαίρεστε και στον πανέμορφο κήπάκο του.