11 hot στέκια του Χολαργού που πρέπει να ξέρεις

Piu Verde, ο αγαπημένος μας all day παράδεισος

Aπό το πρωί ως αργά το βράδυ καφέ, breakfast και brunch με πολλές πρωτότυπες επιλογές

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image002_7.jpg
img_5390.jpg
img_5432.jpg
st-.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Piu Verde είναι η αγαπημένη μας καθημερινή επιλογή, απολαμβάνοντας από το πρωί ως αργά το βράδυ καφέ, breakfast και brunch.

Μέσα σε πεύκα και λίμνες στην καρδιά του Άλσους Παπάγου, μας ταξιδεύει και μας αγκαλιάζει από παντού, με το καταπράσινο τοπίο και τη φιλική του ατμόσφαιρα, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρισκόμαστε με την παρέα μας σε ένα φιλόξενο cozy σπίτι μέσα στο δάσος. Ένα σημείο αναφοράς για τους Αθηναίους από το 2002, με ζεν ατμόσφαιρα, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Το Piu Verde είναι η αγαπημένη μας καθημερινή επιλογή, απολαμβάνοντας από το πρωί ως αργά το βράδυ καφέ, breakfast και brunch (pancakes, αβγά Benedict και Croque Madame, vegan burger κ.ά.), με πολλές πρωτότυπες επιλογές ώστε να μπορούμε κάθε μέρα να δοκιμάζουμε έναν διαφορετικό  συνδυασμό. 

Ο chef Λεωνίδας Σιώκος μας ταξιδεύει με τις γαστρονομικές του προτάσεις στην ακαταμάχητη ζεστασιά της αυθεντικής cucina italiana, με ξεχωριστές γεύσεις και φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Mozzarella Burrata, Tortelloni Verdi γεμιστά με ricotta και σπανάκι σε σάλτσα gorgonzola, Tagliatelle con Gamberi με γαρίδες, τοματίνια, φινόκιο και σάλτσα bisque, Tagliata, Ossobuco και Tomahawk, καθώς και απολαυστικές πίτσες με την απολύτως αυθεντική ναπολιτάνικη ζύμη (αγαπημένες μας η Funghi Μisti με μανιτάρια, ταλέτζιο, γκοργκονζόλα και πανσέτα και η Diavola με πικάντικο pepperoni) μας μεταφέρουν στην Ιταλία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους. Το menu συνδυάζεται με εκλεκτές ετικέτες από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες και μια ξεχωριστή λίστα με επιλεγμένα cocktails. Το Piu Verde μας καλωσορίζει καθημερινά σε έναν φιλικό, απολαυστικό comforting κόσμο που μοιραζόμαστε όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Più Verde. Go Green, Go Friendly.